Cassie Sumner is de bekende vrouw van Jose Fonte

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Voormalig model en actrice
  • Bijzonderheden: Werd in het verleden uitgeroepen tot één van de mooiste Britse vrouwen

Cassie en Jose hebben twee kinderen samen

Cassie Sumner is de vrouw van Jose Fonte. Ze is een voormalig model en stond model voor diverse grote merken. Naar haar modellenwerk heeft Cassie ook in een aantal series geacteerd. Op dit moment houdt Cassie zich vooral bezig met mode, sporten en gezonde voeding. Daarnaast is ze uiteraard druk met hun twee kinderen, Luca en Luna Rose. Wanneer Cassie en Jose elkaar precies hebben ontmoet is onbekend. We vermoeden dat het in de tijd is geweest dat Jose Fonte in Engeland speelde. Het stel heeft hun liefde bezegeld door elkaar het ja-woord te geven.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Portugees voetballer Jose Fonte

Jose Fonte begon met voetballen in de jeugd van Sporting Portugal in de hoofdstad van het land. In het seizoen 2002/2003 maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht van de club. Na deze club heeft Jose Fonte nog een tal van andere clubs gediend. We zetten er een aantal op een rijtje voor je. Felgueiras, Vitória Setúbal, Benfica, Crystal Palace, Southampton, West Ham United, Dalian Yifang en momenteel Lille OSC. En dan staan nog niet eens al zijn clubs in deze rij.

Jose Fonte is ook international van Portugal. Sinds 2014 maakte hij onderdeel uit van de selectie van Portugal. Ze hebben op het moment een fantastische selectie met spelers als: Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Renato Sanches en Joao Felix.

Wil jij nou nog meer zien van Cassie Sumner? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!