Catarina Filipa is de leuke vriendin van Aurelio Buta

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft ruim 150.000 volgers op Instagram

Catarina is een professioneel model

Catarina Filipa is de vriendin van Aurelio Buta. Dit jonge Portugese stel is momenteel woonachtig in de Belgische stad Antwerpen. Hier speelt Aurelio Buta voor de gelijknamige club Antwerp FC. Bij deze club heeft hij nog een contract tot de zomer van 2021. De vriendin van Aurelio Buta is een professioneel model. Wanneer je haar foto’s hier beneden zometeen bekijkt, dan snap je wel waarom. Op social media is Catarina Filipa behoorlijk populair. Haar Instagram pagina telt een mooie 150.000 volgers. Haar volgers verwend ze graag met sexy foto’s van zichzelf.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Portugese rechtsback Aurelio Buta

Aurelio Buta werd geboren op 10 februari 1997. Deze jonge Portugees begon al vroeg met voetballen en speelde in de jeugd o.a. voor RD Águeda, SC Beira-Mar en kwam uiteindelijk in 2011 in de jeugd van SL Benfica terecht. De jonge rechtsback speelde echter nooit een wedstrijd voor het eerste elftal van SL Benfica. Maar werkte zijn wedstrijden af voor het tweede elftal van de club. In totaal kwam hij tot 29 wedstrijden en 2 goals voor de club. Op 31 augustus 2017 werd bekend dat Antwerp FC Aurelio Buta voor één seizoen zou huren van SL Benfica. Blijkbaar maakte Aurelio Buta een goede indruk bij de club uit België. Op 28 juni 2018 kwam namelijk naar buiten dat Antwerp FC Aurelio Buta definitief overnam van SL Benfica.

Aurelio Buta kwam ook al uit voor verschillende jeugdteams van Portugal. In 2016 maakte hij zijn debuut voor Portugal onder de 20. Voor dit elftal heeft hij inmiddels vijf wedstrijden gespeeld. De toekomst zal uitwijzen of wij Aurelio ooit in het grote Portugese elftal zullen zien spelen.

Wil jij nou nog meer zien van Catarina Filipa? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Wanda Nara de vrouw van Mauro Icardi. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!