Célia Krychowiak is de prachtige vrouw van Grzegorz Krychowiak

  • Nationaliteit: Frans
  • Geboortedatum: 15-09-1992
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en mannequin
  • Bijzonderheden: Hebben sinds 2011 een relatie

Wie is Célia Krychowiak, de vrouw van Grzegorz Krychowiak

Célia Krychowiak is de vrouw van Grzegorz Krychowiak. De vrouw van Grzegorz Krychowiak werd geboren op 15 september 1992. Ze is werkzaam als professioneel fotomodel en stond al voor diverse bekende merken model. In 2011 kwamen Célia en Grzegorz elkaar tegen in Frankrijk. Toen Grzegorz Krychowiak naar Spanje vertrok ging Célia met hem mee. Op 24 december 2019 stapte het koppel in het huwelijksbootje. Ben jij benieuwd naar de vrouw van Grzegorz Krychowiak? Bekijk hier beneden snel haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Pools international Grzegorz Krychowiak

Grzegorz Krychowiak werd geboren in Gryfice op 29 januari 1990. Deze Poolse middenvelder begon zijn loopbaan in de jeugd van Girondins de Bordeaux. Voor deze club maakte hij ook zijn debuut in het betaalde voetbal. In de Franse competitie speelde hij nog voor Stade Reims, FC Nantes en Paris Saint-Germain. De Pool speelde ook in Spanje, dit deed hij voor Sevilla. Bij deze club kende hij zijn meest succesvolle periode uit zijn carrière. Met deze club won hij zelf tweemaal de UEFA Europa League.

Krychowiak maakte ook nog een uitstapje in de Premier League bij West Bromwich Albion, maar dit bleef bij één seizoen. Inmiddels staat Krychowiak al een aantal jaar onder contract bij Lokomotiv Moskou. Grzegorz Krychowiak is ook international van Polen. Sinds 2011 komt hij uit voor het nationale team van zijn land. Hij speelde al ruim 70 wedstrijden voor Polen.

Wil jij nou nog meer zien van Natalie Weber? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Hazel O’Sullivan, de prachtige vriendin van Andros Townsend. Bekijk haar snel op de volgende pagina!