Celina Scheufele is de leuke vriendin van Christoph Kramer

Helaas is er niet veel bekend over de Duitse. Ze maakt geen gebruik van Social Media zoals Instagram of Facebook. We weten ook niet of ze een baan heeft. De foto’s die we hebben gevonden van haar komen van het Instagram-account van haar vriend. Benieuwd naar de foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie voer de vriendin van Christoph Kramer

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Christoph Kramer is speler van Borussia Mönchengladbach

In de zomer van 2016 ontving de Duitse club Bayer 04 Leverkusen 15 miljoen euro voor de middenvelder. Hij speelde maar 28 officiële wedstrijden voor de club. Bij zijn huidige werkgever staat de teller al op meer dan 80 wedstrijden. In 2014 mocht Kramer mee naar het WK in Brazilië. Samen met die Mannschaft werd hij wereldkampioen. Sinds 2014 is hij echter pas 12 keer in actie gekomen voor zijn vaderland.

 

Nog meer foto’s van de vriendin van Christoph Kramer

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Celina Scheufele? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar vriend. Regelmatig post hij foto’s van hem met zijn vriendin.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Duitsland? Bekijk dan eens deze pagina voor een overzicht met alle Duitse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Lena Gercke de vriendin van Sami Khedira.