Celine Goudswaard is de vriendin van Jeremy Cijntje

De vriendin van Jeremy Cijntje is Celine Goudswaard. Celine Goudswaard komt uit Zwijndrecht en is werkzaam als professioneel model. Dit doet ze met succes, ze staat namelijk in de finale van de Miss Beauty of Zuid-Holland verkiezing! We zijn benieuwd of de jury haar prachtige blauwe ogen kan weerstaan.

Meer informatie over de vriendin van Jeremy Cijntje

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboorteplaats: Zwijndrecht
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Overwon de ziekte van Lyme

Celine Goudswaard houdt enorm van dansen

Celine is een echte dansliefhebster. Vanwege haar passie voor dansen besloot ze na de middelbare school een dansopleiding te gaan volgen. Tegenwoordig geeft ze naast haar modellenwerk dan ook dansles aan kinderen. Ze geniet hier enorm van en haalt veel energie en voldoening uit haar werk als danslerares. Haar modellenwerk neemt een groot deel van haar tijd in beslag. Maar gelukkig krijgt ze veel steun van haar vriend Jeremy Cijntje. Die op zijn beurt weer ontzettend druk bezig is met zijn voetbalcarrière. Momenteel staat Celine Goudswaard in de finale van de Miss Beauty of Zuid-Holland verkiezing en schittert ze zelfs in de lijst van mooiste vrouwen van Nederland, door de FHM 500.

Wij zijn benieuwd wat de toekomst het stel zal brengen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat deze er rooskleurig uit zal gaan zien!

Ben jij benieuwd naar de leuke vriendin van Jeremy Cijntje? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Voetballer Jeremy Cijntje

Jeremy Cijntje werd geboren in Dordrecht op 8 januari 1998. Hij kwam in de jeugd van FC Dordrecht terecht en maakte voor deze club op 14 april 2017 zijn debuut in het eerste elftal. Met zijn goede spel en vele doelpunten maakte de snelle linksbuiten indruk op diverse andere clubs. Uiteindelijk tekende hij in september 2019 een contract bij Heracles Almelo. Zodoende maakte Jeremy Cijntje ook de stap naar de Eredivisie.

Bij Heracles begon Cijntje in Jong Heracles Almelo maar al snel werd hij toegevoegd aan de selectie van het eerste elftal. Inmiddels speelde hij negen wedstrijden voor het eerste elftal van de club. De jonge aanvaller heeft nog een hoop te leren, maar bezit zeker een hoop talent. We zullen zien waar dat talent hem naartoe zal brengen.

Wil jij nou nog meer zien van Celine Goudswaard? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Viktoria Varga de beeldschone vriendin van Graziano Pellè. Bekijk haar snel op de volgende pagina!