Celine Schols de mooie vriendin van Joost van Aken

Joost van Aken z’n vriendin is Celine Schols. Celine Schols is een voormalig tophockeyster. Ze begon met hockeyen toen ze twaalf jaar oud was. Ze schopte het uiteindelijk tot de dames 1 van Laren. Deze club acteert op het hoogste niveau in Nederland. Naast haar hockeycarrière studeerde Celine Schols marketing en commerciële economie aan het Windesheim Flevoland. Tegenwoordig heeft Celine Schols haar eigen bedrijf genaamd, Celine Hair & Make Up. Dit bedrijf is ze gestart nadat ze de opleiding Make up Artist heeft gevolgd aan de Nederlandse Beautyschool Amsterdam.

Meer informatie over Celine Schols

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Make up Artist
  • Bijzonderheden: Is een voormalig hockeyster

Celine Schols en Joost van Aken

Celine en Joost hebben al enkele jaren een relatie. Het stel leerde elkaar kennen in het Amsterdamse uitgaansleven. Celine Schols wist toen nog niet wie Joost van Aken was en kwam hier pas de volgende dag achter toen hij haar via Instagram een berichtje stuurde. In het begin twijfelde Celine eraan of hun relatie wel zou werken. Dit aangezien beide topsport beoefenden en ver uit elkaar woonden. Tegenwoordig is het stel onafscheidelijk en wordt Celine Schols gezien als één van de mooiste WAGS van ons land. Zo stond ze al meerdere keren in de FHM 500.

Benieuwd naar de prachtige vriendin van Joost van Aken? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De voetballer Joost van Aken

Joost van Aken werd geboren op 13 mei 1994 in Haarlem. In 2010 kwam Joost van Aken in de jeugd van SC Heerenveen terecht. Voor deze club maakte hij op 16 februari 2014 zijn debuut in het betaalde voetbal, dit deed hij in een wedstrijd tegen Ajax. Joost van Aken was uiteindelijk ruim vier seizoenen actief voor de Friezen. In augustus 2017 vertrok Joost van Aken uit Nederland en tekende een contract in Engeland bij Sheffield Wednesday. Deze club betaalde drie miljoen euro voor de Haarlemmer.

Uiteindelijk speelde Joost van Aken maar zestien wedstrijden voor Sheffield Wednesday, waarna ze hem verhuurde aan het Duitse VfL Osnabrück. Met de Duitse club komt Joost van Aken uit op het tweede niveau in Duitsland. Inmiddels speelde hij 21 wedstrijden voor de club. Het is de vraag waar de toekomst van Joost precies ligt. In de zomer van 2020 zal hij terugkeren naar Engeland, maar het is nog onbekend wat er dan gaat gebeuren.

Wil jij nou nog meer zien van Celine Schols? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Elise van der Horst de beroemde vriendin Hedwiges Maduro. Bekijk haar snel op de volgende pagina!