Chantal van Woensel is de leuke vrouw van Marc Overmars

Chantal van Woensel en Marc Overmars gaven elkaar het ja-woord in 2013, samen hebben ze twee zoons. Het gezin heeft in Londen en Barcelona gewoond aangezien Marc speelde voor Arsenal en FC Barcelona. Op dit moment wonen ze weer in Amsterdam aangezien hij directeur voetbalzaken is bij Ajax Amsterdam. De vrouw van Marc Overmars gaat maar al te graag mee naar de thuiswedstrijden van Ajax. Ze is altijd aan de zijde van hem en vaak nog fanatieker dan Marc. Benieuwd naar foto’s van Chantal? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Marc Overmars

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee zoons

De tekst vervolgt onder de foto’s

Marc Overmars is een van de Arsenal legendes

Marc Overmars geboren op 29 maart 1973 in Emst begon zijn profcarriere in 1990 bij Go Ahead Eagles. Een jaar later vertrok hij naar Willem II. Het jaar daarop in 1992 ging hij naar Ajax Amsterdam. Hij speelde 136 wedstrijden voor Ajax en wist 35 keer te scoren voor ze. Met Ajax won hij vele prijzen waaronder de Champions League in 94/95. In 1997 verruilde hij Ajax voor Arsenal. De club uit Londen betaalde 7,5 miljoen euro voor de zeer snelle buitenspeler. Bij Arsenal werd hij tweemaal landskampioen en won onder andere ook eenmaal de Engelse beker. In totaal speelde hij 100 wedstrijden en wist hij 25 doelpunten te scoren voor hij naar Barcelona vertrok. Voor Barcelona speelde hij nog eens 97 wedstrijden en scoorde hij 15 maal. Hij won echter nooit prijzen met de club uit Catalonië.

Meer WAGS uit Nederland vind je op de pagina met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Nicoletta Daniolos de leuke vriendin van Bram Nuytinck