Charelle Klaiber – van Eck is de leuke vrouw van Sean Klaiber

Helaas is er niet heel veel bekend over Charelle. We weten wel dat het stel in 2016 in het huwelijksbootje is gestapt. Samen hebben de twee een zoontje, het jongetje heet Phyllon Chase. Of hij net zo goede voetballer als zijn vader gaat worden is nog maar de vraag. Het Instagram-account van Charelle staat op privé ze heeft wel meer dan 1.000 volgers. Gelukkig staan op het Instagram-account van haar man wel foto’s van haar. Benieuwd? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Sean Klaiber

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen een zoontje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sean Klaiber is speler van FC Utrecht

De centrale verdediger is geboren is in Enschede heeft al behoorlijk wat clubs gehad voor hij bij FC Utrecht kwam. Zo speelde hij al onder andere al voor FC Twente (jeugd), Heracles Almelo en TSG Hoffenheim. Bij Heracles Almelo maakte hij tot nu toe de meeste minuten daar speelde hij 36 wedstrijden. Justin heeft ook al voor Nederland onder de 19, 20 en 21 mogen spelen. Een wedstrijd in het eerste van Nederland zal er voorlopig, met de sterke concurrentie voor hem niet inzitten. Zijn transferwaarde werd in 2019 op 2,5 miljoen euro geschat.

Bekijk nog meer foto’s van de vrouw van Sean Klaiber

Kan je geen genoeg krijgen van Charelle Klaiber – van Eck? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man. Daar staan nog meer foto’s van haar.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.