Charlotte Caniggia is de dochter van Claudio Caniggia

De dochter van Claudio Caniggia is Charlotte Caniggia. Charlotte Caniggia werd geboren op 15 februari 1993 in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. In haar geboorteland is Charlotte Caniggia een bekend model en tv persoonlijkheid. Zo nam ze deel aan enkele reality shows, denk hierbij aan Bailando 2012, L’Isola dei Famosi en Gran Hermano VIP 4. In 2017 en 2019 had ze haar eigen tv serie genaamd MTV Caniggia libre. Op social media is Charlotte Caniggia enorm populair. Haar Instagram staat bomvol uitdagende bikini foto’s. Dit is waarschijnlijk één van de hoofd redenen dat haar Instagram pagina 2,3 miljoen volgers telt.

Meer informatie over Charlotte Caniggia

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model en tv persoonlijkheid
  • Bijzonderheden: Is de dochter van Claudio Caniggia

Ben jij benieuwd naar de prachtige dochter van Claudio Caniggia? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud-voetballer Claudio Caniggia

Claudio Caniggia werd geboren in Henderson op 9 januari 1967. Deze Argentijnse spits begon zijn carrière bij River Plate. In 1988 kwam hij via Hellas Verona in Europa terecht. Vanaf daar begon zijn rondreis langs tal van clubs. Om er een paar te noemen Atalanta Bergamo, AS Roma, Benfica, Dundee FC en Rangers. In 1993 werd Claudio Caniggia in dienst van AS Roma betrapt op het gebruik van cocaine. Hiervoor kreeg hij een schorsing van 13 maanden opgelegd en moest AS Roma een boete van 64,500 dollar betalen. Op 8 mei 1994 liep zijn schorsing ten einde. In 2004 besloot Claudio Caniggia een einde aan zijn carrière te maken, hij speelde toen voor Qatar SC.

Wil jij nou nog meer zien van Charlotte Caniggia? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Abbey Clancy is de knappe vrouw van Peter Crouch. Bekijk haar snel op de volgende pagina!