Wat weten we van Charlotte Sine

In 2019 kreeg Charlotte Sine een relatie met F1 coureur Charles Leclerc. Charlotte is de dochter van mediamagnaat Emmanuel Siné. Ze is net als Charles geboren in Monaco. Of de twee elkaar al lang voor hun relatie kende is niet bekend al is de kans groot aangezien Monaco maar een piepklein landje is. Inmiddels heeft Charlotte al meer dan 60.000 volgers op haar Instagram-account. Sinds ze een relatie heeft is het aantal volgers explosief gestegen. Benieuwd naar de foto’s van deze knappe brunette? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Charles Leclerc

  • Nationaliteit: Monegask
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Kunstenares en model
  • Bijzonderheden: Is de dochter van Emmanuel Siné

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Charles Leclerc

In 2016 reed Charles Leclerc in de GP3 maar was hij ook ontwikkelingscoureur bij het team van Ferrari. Echter was hij ook nog testcoureur voor het team van Haas. Hij maakte zijn F1 debuut tijdens de eerste vrije training van de Grand prix van Engeland op Silverstone. In 2018 maakte hij nadat hij al vrije trainingen had geracet in 2017 zijn debuut voor Sauber. In dat jaar wist hij regelmatig in de punten te rijden. 2019 was het jaar dat Charles Leclerc het stoeltje van Kimi overnam bij Ferrari. In zijn debuutjaar wist hij tien keer het podium te halen en twee keer een GP te winnen.

Nog meer foto’s van de vriendin van Charles Leclerc

Charlotte Sine is behoorlijk actief op haar Instagram-account. Zo nu en dan verschijnt ook Charles Leclerc in haar foto’s! Benieuwd naar nog meer foto’s van de model/kunstenares? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Dilara Sanlik de vriendin van Max Verstappen.