Chechu Bonelli is de knappe vrouw van Dario Cvitanich

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model, journalist en presentatrice
  • Bijzonderheden: Heeft drie kinderen met Dario Cvitanich

Werkt voor de Argentijnse televisie

Chechu Bonelli is de vrouw van Dario Cvitanich. Deze Argentijnse schoonheid is regelmatig te zien op de televisie in haar geboorteland. Ze werkt namelijk voor de sportzender ESPN. Naast haar televisie werkzaamheden is de vrouw van Dario Cvitanich ook journalist en professioneel model. Dario en Chechu Bonelli zijn al erg lang bij elkaar en stapte in 2014 in het huwelijksbootje. Het stel woont in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Ze hebben twee dochtertjes samen. Op 3 april 2013 werd dochter Lupe geboren en op 20 december 2015 werd dochter Carmela geboren. Bekijk snel de mooie foto’s van Chechu Bonelli, want deze wil je niet missen!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De oud Ajacied Dario Cvitanich

De meeste voetbalfans zullen hem wel kennen, Dario Cvitanich. Deze kleine Argentijn kwam in het seizoen 2008/2009 naar Ajax toe. Maar het begon voor Dario Cvitanich allemaal in zijn geboorteland bij CA Banfield. Hier kwam hij in 2001 in de jeugdopleiding terecht en werd in 2003 bij het eerste elftal gehaald. Op 20 oktober van 2003 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Dit was het begin van een carrière die hem over de hele wereld zou nemen. In het seizoen 2007/2008 werd Dario Cvitanich topscorer van de Argentijnse competitie met 19 goals in 30 wedstrijden. Het daaropvolgende seizoen werd hij overgenomen door Ajax dat 7,5 miljoen euro voor het neertelde.

Zijn tijd bij Ajax

Op 1 juli 2008 tekende Dario Cvitanich een vijfjarig contract bij Ajax. Bij deze transfer was een bedrag van 7,5 miljoen euro gemoeid. Bij Ajax moest Cvitanich het in het begin doen met invalbeurten. Dit vanwege de concurrentie van Klaas Jan Huntelaar, die eerste keus was als spits. Nadat Huntelaar verkocht werd aan Real Madrid kreeg Cvitanich de kans zich te bewijzen in de punt van de aanval. In totaal kwam hij tot 34 wedstrijden voor Ajax en wist daarin 13 keer het net te vinden. Ajax verhuurde Cvitanich achtereenvolgens aan het Mexicaanse CF Pachuca en het Argentijnse Boca Juniors. Na deze periode werd duidelijk dat hij niet meer kon rekenen op speeltijd bij Ajax en daarop werd besloten hem te verkopen aan het Franse OGC Nice.

Het verdere verloop van zijn carrière

In Frankrijk presteerde Dario Cvitanich zeer goed en wist zelfs topscorer van de Ligue 1 te worden. Na zijn tijd bij OGC Nice speelde Dario nog voor: CF Pachuca, Miami FC, CA Banfield en voor zijn huidige club: Racing Club.

Wil jij nou nog meer zien van Chechu Bonelli? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Mikky Kiemeney, vriendin van Frenkie de Jong. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!