Cheryl is de knappe ex-vrouw van Ashley Cole

Cheryl is bekend geworden door het talentenprogramma Popstars The Rivals. Met meidengroep Girls Aloud won ze het programma van 2013. Fight for your love en Parachute waren een van haar beste nummers. Van 2008 tot 2010 en in het seizoen 2014-15 was ze jurylid bij het Engelse X-Factor. Vanaf 2004 had ze een relatie met voetballer Ashley Cole twee jaar later trouwde ze. Half 2010 gingen ze na een huwelijk van vier jaar scheiden. Later kreeg ze een relatie met ex One Direction lid Liam Payne. Met hem kreeg ze een zoontje.

Nog meer informatie over de ex-vrouw van Ashley Cole

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangares
  • Bijzonderheden: Heeft een zoontje met zanger Liam Payne

De tekst vervolgt onder de foto’s

Ashley Cole is een van de Arsenal legendes

Tussen 1998 en 2006 speelde de Engelse linksback 156 wedstrijden voor the Gunners. Met Arsenal won hij twee keer de Premier League, drie keer de Engelse beker en vier keer de Engelse super cup. In 2006 verliet hij Arsenal voor Chelsea, de andere club uit Londen betaalde 7,4 miljoen euro voor hem. Voor Chelsea speelde hij 229 wedstrijden en won hij nogmaals vele prijzen. Met Chelsea wed hij eenmaal landskampioen en won hij de Champions League en de Europa League. Later speelde de linksback nog voor AS Roma, LA Galaxy en Derby County. In totaal speelde hij 508 wedstrijden in teamverband.

Nog meer foto’s van de ex-vrouw van Ashley Cole

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Cheryl? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

Meer WAGS uit Engels vind je op de pagina met Engelse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Chloe Wealleans Watts de vriendin van Mason Mount.