Chiara Picone is de mooie vrouw van Javier Pastore

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Javier Pastore

Chiara is werkzaam als model

Chiara Picone is de vrouw van Javier Pastore. De vrouw van Javier Pastore is werkzaam als model en was voorheen actief bij de televisie. Javier en Chiara kennen elkaar al vanaf hun tienerjaren en besloten enkele jaren geleden in het huwelijksbootje te stappen. Dit leuke stel heeft samen twee kinderen. Naast haar modellenwerk volgt Chiara ook nog een acteercursus. Dus wie weet zien we haar in de toekomst wel op het witte doek. Op haar Instagram pagina houdt ze haar volgers graag op de hoogte van haar leven. Ze plaatst veel foto’s van haar gezin en van de mooie reizen die ze samen maken.

De tekst gaat verder onder de foto’s

AS Roma middenvelder Javier Pastore

Javier Pastore is een voetballer die werd geboren in de Argentijnse stad Cordoba. Naast een Argentijns paspoort is Pastore ook in het bezit van een Italiaans paspoort. Pastore begon met voetballen bij een lokale club in de stad waar hij geboren werd. Op 11 juli van 2009 maakte Pastore de grote oversteek naar Europa. Hij tekende een contract bij het Italiaanse Palermo. In Italië speelde Pastore twee seizoenen waarna hij werd overgenomen door Franse grootmacht Paris Saint-Germain. De Fransen betaalde een behoorlijk bedrag voor de Argentijns, namelijk 43 miljoen euro!

Bij Psg speelde Pastore goed en stond regelmatig in de basis. Hij won met de club een hoop prijzen in Frankrijk. Internationaal succes bleef echter uit. In 2018 vertrok Pastore weer terug naar de Italiaanse competitie. Hij tekende een contract in de Italiaanse hoofdstad, Rome. Mede door blessureleed heeft Pastore nog niet echt kunnen brengen waarvoor hij is gehaald. Maar wie weet komt dat in de toekomst nog.

Wil jij nou nog meer zien van Chiara Picone? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!