Steven Bergwijn is vader geworden

Wij vertelde in het artikel: Deze WAGS verwachten in 2020 een baby al dat Steven Bergwijn en zijn vriendin Chloé Jay Lois in verwachting waren van een zoontje. Inmiddels hebben zij via social media bekend gemaakt dat de vriendin van Steven Bergwijn is bevallen op 10 april 2020. De trotse ouders hebben hun zoontje Saint Stevie Isaï Bergwijn genoemd. De kersverse vader Steven Bergwijn plaatste een prachtige foto van zichzelf en zijn zoontje op Instagram. Uiteraard zijn Steven Bergwijn en zijn vriendin Chloé Jay Lois ontzettend gelukkig en trots op hun kleine mannetje. Wij hopen uiteraard dat moeder en zoon het goed maken en wij wensen het gezin Bergwijn heel veel geluk toe! Dat Steven Bergwijn vader is geworden is niet onopgemerkt gebleven natuurlijk. Hij werd op social media o.a. gefeliciteerd door Frenkie de Jong en Donny van de Beek.

Bekijk hier de pagina van Chloé Jay Lois, de vriendin van Steven Bergwijn. Mocht je de kersverse ouders willen feliciteren dan kan dat via de Instagram pagina van Chloé Jay Lois!

Ben jij benieuwd welke WAGS er in 2020 nog meer een baby verwachten?

Als jij benieuwd bent wie er in 2020 nog meer een kindje verwachten, dan hebben wij het perfecte artikel voor je! Zo is bijvoorbeeld ook de vriendin van Denzel Dumfries in verwachting en ook zijn ploeggenoot Donyell Malen verwacht een kindje.

Klik op de volgende pagina om het artikel te bekijken!