Chloé Jay Lois, vriendin van Steven Bergwijn

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model, influencer en danseres
  • Bijzonderheden: Heeft van origine krullen

Meer over Chloé Jay Lois

De vriendin van Steven Bergwijn is met veel verschillende dingen bezig. Ze is model, influencer én danseres. Chloé is onder andere model voor het merk merkfourthousand4000, de kleding lijn van de vriendin van Denzel Dumfries. Op haar YouTube kanaal, die goed is voor meer dan 13.000 volgers deelt ze van alles en nog wat uit haar dagelijks leven. Haar vriend Steven Bergwijn komt ook voorbij in de vlogs.

Steven Bergwijn in de picture bij grote clubs

De geboren Amsterdammer komt al sinds 2014 uit voor PSV. PSV nam de buitenspeler in 2011 over van Ajax. Er kan geconcludeerd worden dat dit een hele goede zet is geweest van PSV. Steven Bergwijn die tevens Oranje international is heeft zich inmiddels bij grote clubs in Europa in de kijker gespeeld. Clubs als FC Bayern München, Internazionale en Manchester United lijken geïnteresseerd te zijn. Waar hij naar toe zal gaan is nog maar de vraag. Zal de vriendin van Steven Bergwijn met hem mee gaan als hij naar het buitenland vertrekt?

Steven Bergwijn speler van Tottenham Hotspur

De kogel is door de kerk! Steven Bergwijn is speler van Tottenham Hotspur. In januari 2020 heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025. Zijn oude club PSV incasseerde ruim 30 miljoen euro voor Bergwijn. Op 2 februari maakte hij zijn debuut voor Spurs en had meteen een basisplaats in deze wedstrijd. In de 63e minuut opende Bergwijn de score tegen Manchester City. De daaropvolgende wedstrijden behield Bergwijn zijn basisplaats. Op 7 maart sloeg het noodlot toe. Steven Bergwijn liep in de wedstrijd tegen Burnley een enkelblessure op. Hierdoor staat Steven Bergwijn maanden aan de kant.

Steven Bergwijn en Chloé Jay Lois hebben een zoontje gekregen

Op 10 april 2020 is de vriendin van Steven Bergwijn bevallen van hun zoontje. Het kleine mannetje draagt de naam Saint Stevie Isaï Bergwijn. Vol trots maakte de kersverse ouders de geboorte van hun zoontje wereldkundig via social media. Op Instagram plaatste Steven Bergwijn een mooie foto van zichzelf en zijn zoontje.

Mis niets over Chloé Jay Lois

Als je niets wil missen over de vriendin van Steven Bergwijn raden wij je aan deze pagina in de gaten te houden. Alle ins-en-outs zal je hier vinden.