Claire Zuid is de mooie vriendin van Michel Vlap

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Woont samen met Michel Vlap in Brussel

Claire Zuid is een echte Friezin

Claire Zuid is de vriendin van Michel Vlap. Deze twee echte Friezen kennen elkaar al vanaf hun tiener jaren. In die tijd speelde Michel Vlap nog voor SC Heerenveen. Tegenwoordig is het koppel woonachtig in de Belgische hoofdstad Brussel. Hier is Michel Vlap sinds de zomer van 2019 actief voor Anderlecht. Dat Claire Zuid al op jonge leeftijd is meeverhuisd naar België zegt genoeg over hoe serieus hun relatie is. We weten helaas niet of de vriendin van Michel Vlap nog studeert of al werkt. Bekijk de foto’s van Clair hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wat weten wij over Michel Vlap

Michel Vlap is een echte Fries. Hij werd namelijk geboren op 2 juni 1997 in Sneek. Deze nog jonge Fries kwam in de jeugd van VV Sneek terecht en uiteindelijk in de jeugd van SC Heerenveen. Bij Heerenveen maakte hij ook zijn debuut in het betaalde voetbal. Ook doorliep Vlap tot nu toe alle jeugdelftallen van Jong Oranje. In de Eredivisie heeft Vlap enorme stappen gemaakt als aanvallend middenvelder en wist hij prachtige doelpunten te scoren. Het duurde dan ook niet lang voordat er clubs geïnteresseerd waren in hem.

In de zomer van 2019 vertrok Vlap dan ook naar België en tekende een contract tot media 2024 bij RSC Anderlecht. De Belgen legden een aardig bedrag voor Vlap op tafel, namelijk 8 miljoen euro. Op 28 juli debuteerde Vlap voor Anderlecht en wist in deze wedstrijd meteen te scoren. Wij denken dat Vlap zijn plafond nog lang niet gehaald heeft en hij nog zeker een stap omhoog kan gaan maken.

Wil jij nou nog meer zien van Claire Zuid? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!