Clarice Sales de Braziliaanse vrouw van Danilo

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Clarice Sales en Danilo hebben samen twee kinderen

Clarice en Danilo hebben twee kinderen

Clarice Sales is de vrouw van Danilo. Deze Braziliaanse verdediger woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Turijn. In deze stad speelt hij voor de club Juventus. Clarice en Danilo kennen elkaar al sinds ze nog tiener waren. Het stel besloot in 2017 in het huwelijksbootje te stappen. Clarice Sales de vrouw van Danilo blijft het liefst uit de media. Ze heeft zelf ook geen social media. Toch hebben wij van WAGS AND MORE een aantal mooie foto’s van Clarice op de site staan. Bekijk ze hier beneden snel!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De Braziliaanse verdediger Danilo

Danilo Luiz da Silva werd geboren in Bicas op 15 juli 1991. Deze Braziliaanse rechtsback begon zijn loopbaan in de jeugd van America FC. Bij deze club maakte Danilo ook zijn debuut in het senioren voetbal. Hij werd echter al snel overgenomen door de grote Braziliaanse club Santos. Bij deze club liet Danilo een zeer groot talent te zijn. De internationale aandacht bleef dan ook niet lang uit. Uiteindelijk trok FC Porto aan het langste eind en legde de verdediger voor 13 miljoen euro vast.

Na drie goede seizoenen in Portugal klopte het grote Real Madrid aan bij Porto. Danilo vertrok naar de Spaanse hoofdstad voor 30 miljoen euro. Bij Real Madrid had Danilo te maken met grote concurrentie op zijn positie. Hij kon dan ook geen vaste basisplaats afdwingen. Hij besloot dan ook te vertrekken en tekende een contract in Engeland bij Manchester City. Hier kwam hij in totaal tot 34 wedstrijden. Toen werd hij betrokken in een ruildeal met Juventus. Danilo ging richting Italië en Joao Cancelo bewandelde de omgekeerde weg.

Wil jij nou nog meer zien van Clarice Sales? Ga dan snel naar de Instagram van Danilo voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl en ontdek nog meer WAGS!

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!