Clarisse Juliette is de mooie vriendin van Alex Iwobi

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is enorm actief op Instagram

Clarisse Juliette is enorm actief op Instagram

Clarisse Juliette is de vriendin van Nigeriaans voetballer Alex Iwobi. Alex Iwobi en Clarisse hebben sinds medio 2015 een relatie. De vriendin van Alex Iwobi doet er alles aan om bekend te worden, het liefst als model. Dit doel heeft ze inmiddels gehaald en heeft ze zelfs een contract getekend bij Bold Management, een groot modellenbureau in Engeland. Clarisse Juliette support haar vriend graag tijdens zijn voetbalwedstrijden. De vriendin van Alex Iwobi is ontzettend actief op social media. Haar Instagram pagina puilt uit met selfies en eigenlijk niks anders dan dat. Het is vooral heel veel Clarisse Juliette! Ben jij benieuwd naar deze WAG en vriendin van Alex Iwobi? Check haar foto’s nu snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alex Iwobi de neef van legende Jay-Jay Okocha

Alex Iwobi werd geboren in het Nigeriaanse Lagos, op 3 mei 1996. Iwobi verhuisde al op vierjarige leeftijd naar het regenachtige Engeland. Zijn neef is de voetballegende Jay-Jay Okocha, dus het voetbal is hem met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd kwam Alex Iwobi in de jeugdopleiding van Arsenal terecht. Op 27 oktober 2015 maakte Alex Iwobi zijn debuut voor het eerste elftal van The Gunners. In het eerste seizoen moest hij het doen met een handjevol wedstrijden, maar dit aantal werd meer en meer. In het seizoen 2018/2019 kwam Alex Iwobi zelfs tot 51 wedstrijden.

Dit bleek ook meteen het laatste seizoen te zijn geweest voor hem bij Arsenal. In augustus 2019 tekende Alex Iwobi namelijk een contract bij Everton. Zij betaalde een bedrag van maar liefst 30 miljoen euro aan Arsenal. Het eerste seizoen van Iwobi bij Everton verloopt moeizaam. De club presteert onder hun kunnen en Iwobi weet nog niet te excelleren. Hopelijk brengt het seizoen 2020/2021 meer geluk voor Iwobi en Everton.

Wil jij nou nog meer zien van Clarisse Juliette? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Marta Diaz, de vriendin van Sergio Reguilon. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!