Coleen Rooney is de super leuke vrouw van Wayne Rooney

Coleen is geboren op 3 april 1986 in Liverpool. Op 22 jarige leeftijd trouwde ze met Wayne Rooney. Het stel heeft samen vier kinderen (vier jongens). Op Instagram heeft de inmiddels zeer bekende WAG meer dan 800.000 volgers. Voornamelijk foto’s van haar gezin zijn te zien op haar Social Media account. Het gezin heeft in 2018 heel even in Amerika gewoond. In Washington om precies te zijn. Dat komt omdat Wayne Rooney één seizoen in de MLS uitkwam voor D.C. United. Op dit moment woont het gezin weer in Engeland aangezien manlief voor Derby County speelt. Benieuwd naar foto’s van Coleen? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Wayne Rooney

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Coleen en Wayne zijn in 2008 getrouwd en hebben samen vier zoontjes

De tekst vervolgt onder de foto’s

Wayne Rooney was lang speler van Manchester United

Iedereen die van voetbal houdt kent natuurlijk Wayne Rooney. Rooney speelde zijn meeste wedstrijden bij Manchester United, namelijk 393! Hij wist maar liefst 183 keer te scoren voor The Red Devils. Niemand anders scoorde ooit zo veel voor de club. Hij staat op plek zes als het gaat om meest gespeelde wedstrijden. Alle prijzen die Wayne Rooney won was met Manchester United. De lijst is lang maar bevat onder andere vijf keer het landskampioenschap, vier keer de Engelse league cup, een maal de Europa League en als kers op de taart een keer de Champions League.

Nog meer foto’s van de vrouw van Wayne Rooney

Benieuwd naar nog meer foto’s van Coleen Rooney? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

Benieuwd naar andere Engelse WAGS? Wat dacht je van Natalie Foster de vrouw Freddie Ljungberg. Een overzicht met alle Engelse WAGS vind je hier.