Colleen Ramsey de knappe vrouw van Aaron Ramsey

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Colleen Ramsey en Aaron Ramsey hebben een zoon en 2 dochters

Colleen en Aaron kregen in 2019 een tweeling

Colleen Ramsey is de vrouw van Aaron Ramsey. Colleen en Aaron zijn elkaars jeugdliefde. Nadat ze al vele jaren een relatie hadden besloot het stel in 2014 in het huwelijksbootje te stappen. Samen heeft dit stel drie kinderen gekregen, waarvan één tweeling. Colleen Ramsey de vrouw van Aaron Ramsey is heel erg met voeding bezig. Ze houdt ook erg van het koken van gezonde recepten. Deze deelt ze graag met haar volgers op Instagram. Dus mocht je nog leuke en gezonde recepten zoeken, kijk dan zeker even op haar Instagram pagina!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Aaron Ramsey de middenvelder uit Wales

Aaron Ramsey zijn loopbaan begon in jeugd van Cardiff City. Hij was als zestienjarige de jongste speler ooit die voor Cardiff debuteerde. Hierna speelde hij nog 22 wedstrijden voor Cardiff City. Al snel vertrok Aaron richting Londen en ging bij The Gunners spelen, oftewel Arsenal. Bij Arsenal kende Ramsey zijn grootste successen tot nu toe. Hij was erg geliefd bij het publiek. In de 11 jaar dat hij bij Arsenal onder contract stond, werd hij 2 maal uitgeleend aan een andere club. Ramsey heeft ontzettend veel pech gehad in het verleden met blessures. Zo liep hij in begin 2010 een dubbele beenbreuk op. Hierdoor lag hij er natuurlijk maanden uit.

Op 1 juli 2019 liep Ramsey uit zijn contract bij Arsenal. Hij besloot de club na 11 jaar te verlaten voor een nieuw avontuur. Dit avontuur vond hij in Italië bij Juventus. Deze club pikt vaker spelers op die transfervrij zijn. Omdat Juventus geen transfersom hoefde te betalen kon Ramsey een enorm bedrag als tekengeld tegemoet zien. Een groot succes is het sportief gezien nog niet geworden bij Juventus. Ramsey moet vaak genoegen nemen met een plaats op de bank en er gaan al geruchten dat Juventus van hem af wilt.

Wil jij nou nog meer zien van Colleen Ramsey? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl en ontdek nog meer WAGS!

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!