Cristina Chiabotto de oud presentatrice van Juventus TV

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Presentatrice en model
  • Bijzonderheden: Won in 2004 de Miss Italië verkiezingen

Deed mee aan de Italiaanse versie van Dancing With the Stars

Cristina Chiabotto is een prachtige Italiaanse multitalent. Ze is namelijk professioneel model en is daarnaast ook nog eens tv presentatrice. Cristina werd geboren op 15 september 1986 in Moncalieri een stadje vlakbij Turijn. Het is dan ook niet vreemd dat daar haar voorliefde voor Juventus vandaan komt. Waarschijnlijk is dit van generatie op generatie doorgegeven aan haar.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Cristina Chiabotto is voormalig Miss Italië

De grote doorbraak van Cristina Chiabotto kwam in 2004. In dat jaar werd ze verkozen tot Miss Italië. Mede door de bekendheid die ze vergaarde tijdens de Miss Italië verkiezingen werd haar een contract aangeboden door de Italiaanse zender RAI. Dit was het begin van haar carrière als televisie presentatrice. Haar eerste televisie klus was in een kinderprogramma op de Italiaanse televisie.

Haar volgende klus was haar op het lijf geschreven, ze mocht namelijk de presentatie die van Miss Italië 2005. De verkiezingen die ze natuurlijk het jaar daarvoor zelf had gewonnen. Ook nam Cristina deel aan de Italiaanse versie van Dancing With the Stars. En het kan ook niet anders, deze won ze! In 2013 werd Cristina Chiabotto gepresenteerd als de nieuwe presentatrice van Juventus TV. Dit was natuurlijk een prachtige kans voor haar, gezien haar liefde voor de club.

Wil jij nou nog meer zien van Cristina Chiabotto? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Roksana Malinovskaya de knappe vrouw van Roeslan Malinovski. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!