Cristina Llorens de vriendin van Sergio Canales

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Cristina Llorens en Sergio Canales hebben een dochtertje. Cristina Llorens is op dit moment (05-11-19) in verwachting van hun tweede kindje.

Christina en Sergio zijn in verwachting van hun tweede kindje

Christina Llorens is de prachtige vriendin van Real Betis middenvelder Sergio Canales. Dit Spaanse stel heeft al een dochtertje en is in verwachting van hun tweede kindje. De vriendin van Sergio Canales deelt op haar Instagram graag foto’s van zichzelf met haar zwangere buik. Ook zien we op haar Instagram prachtige foto’s staan van de vele reizen die het stel heeft gemaakt.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sergio Canales de middenvelder van Real Betis

Sergio Canales kwam ter wereld op 16 februari 1991. Deze Spaanse aanvallende middenvelder begon op zijn tiende jaar bij de jeugdopleiding van Racing Santander. In 2010 debuteerde hij in het eerste elftal van de club in de wedstrijd tegen Espanyol. Later in 2010 maakte Sergio Canales de overstap naar het grote Real Madrid. Bij deze club kwam Sergio helaas niet verder dan 10 optredens, waarna hij werd verhuurd aan Valencia met een optie tot koop. Na het eerste jaar bij Valencia tekende hij een contract voor 5 jaar bij de club uit de sinaasappelstad. Tegenwoordig is Sergio Canales actief bij Real Betis. De club doet het tegenwoordig zeer verdienstelijk en speelden vorig seizoen zelfs Europees voetbal.

Wil jij nou nog meer zien van Cristina Llorens? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!