Quantcast Choice. Consent Manager Tag

Daniela Jehle de Nederlandse vrouw van Marc Andre Ter Stegen

Daniela Jehle de prachtige vrouw van Barcelona keeper Marc Andre ter Stegen! En dit is niet zomaar een WAG, nee dit is een WAG van eigen bodem. En het is er eentje waar we maar wat trots op mogen zijn. Daniele is een prachtige blondine met een perfect lichaam. Sinds 2012 is ze samen met één van de beste, zo niet de beste keeper ter wereld.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Daniela Jehle is de knappe Nederlandse vrouw van Marc Andre Ter Stegen. Ze studeert architectuur en is daarnaast zeer actief op social media

Daniela en Marc-Andre zijn sinds 2012 een koppel

Bij Daniela zit het in de bovenkamer ook helemaal goed. Ze zat namelijk een jaar op de High School van San Diego in California. Toen haar man bij FC Barcelona een contract tekende volgde ze hem uiteraard en vervolgde ze haar studie in Spanje.

Daniela houdt zich het liefst op de achtergrond en geeft dan ook weinig interviews. Wel is ze behoorlijk actief op social media, zo heeft ze een dikke 400.000 volgers op haar Instagram pagina.

In juli van 2017 zijn ze getrouwd in het zonnige Italië. Op 28 december 2019 zijn ze de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Ze hebben hun zoon Ben genoemd.

Nog geen genoeg gekregen van Daniela Jehle? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wil jij naast de vrouw van Marc-Andre ter Stegen ook de vriendin van Juventus ster Ronaldo ontdekken? Check dan snel de pagina van Georgina Rodriguez!