Daniela Jehle de Nederlandse vrouw van Marc Andre Ter Stegen

Wist je dat Barcelona Keeper Marc Andre Ter Stegen een Nederlandse vrouw heeft? Marc Andre Ter Stegen en Daniela Jehle zijn reeds samen sinds 2011 en recentelijk stapten de twee ook in het huwelijksbootje. Lees hier alvast alles over deze wondermooie WAG Daniela Jehle.

Wie is Daniela Jehle

Daniela Jehle is de Nederlandse vrouw van Marc Andre Ter Stegen. Daniela Jehle is momenteel student architectuur en heeft zomaar even meer dan 400.000 fans op Instagram.
De Nederlandse werd geboren op 18 december 1989. Ze kwam Marc Andre Ter Stegen tegen in Mönchengladbach, Duitsland. Hier voetbalde voor hij naar Spanje verhuisde.

Daniela houdt ervan om de wereld af te reizen met haar man Marc Andre Ter Stegen en houdt haar fans up to date met haar mooie en soms wat uitdagende Instagram foto’s.
Daarnaast houdt Daniela ook van yoga en is ze verzot op gezond eten. Op haar Instagram deelt ze graag met fans hoe ze zo mooi en gezond blijft.

Wat is het beroep van Daniela Jehle

Daniela studeerde architectuur in Berlijn en kan nu dus aan de slag als architecte maar ze lijkt ook haar leven als Instagram Influencer erg leuk te vinden. Daniela post erg graag foto’s op Instagram en staat bekend als een erg open, vrolijke en lieve Social Media persoonlijkheid.

Op haar Instagram deelt Daniela Jehle erg graag foto’s van haar mooie zoon Ben en natuurlijk ook de hond van het gezin Ter Stegen: Bali. Daarnaast deelt ze ook graag tips en tricks over hoe je gezond kan leven.
Voor Daniela met Marc Andre Ter Stegen naar Barcelona verhuisde was ze bezig met de voortzetting van haar studies aan de universiteit van California.

Informatie over Daniela Jehle

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 18-12-1989
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Architect & influencer
  • Bijzonderheden: Daniela Jehle studeerde architectuur en is daarnaast zeer actief op social media

Met welke WAGS is Daniela Jehle goed bevriend?

Wanneer we het over WAGS hebben willen we natuurlijk weten met welke andere WAGS Daniela Jehle goed bevriend is. Nou, Daniela Jehle kan het momenteel erg goed vinden met Antonella Roccuzzo, de vrouw van Lionel Messi. Daarnaast staat Daniela binnen de club bekend als een erg lieve vrouw waar niemand een kwaad woord over heeft.

Ben jij benieuwd naar de vrouw van Marc Andre Ter Stegen? Bekijk hier beneden dan snel haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Hoe lang zijn Daniela Jehle en Marc Andre Ter Stegen al samen

Marc Andre Ter Stegen en Daniela Jehle begonnen voor het eerst te daten in 2011 toen de Barcelona Keeper nog voor Borussia Mönchengladbach speelde. De Duitse voetballer besloot dan om Daniela in 2016 ten huwelijk te vragen en het koppel stapte dan het jaar daarop in het huwelijksbootje.

Het huwelijksaanzoek van Marc Andre Ter Stegen ging echter viraal. De voetballer vroeg Daniela Jehle namelijk via Facebook live ten huwelijk. Het filmpje werd al snel honderdduizenden keren gedeeld en het was erg populair in Nederland, Spanje en Duitsland.

Hebben Daniela Jehle en Marc Andre Ter Stegen kinderen?

Daniela Jehle en Marc Andre Ter Stegen hebben een zoon, Ben genaamd. Kleine Ben werd op 28 December 2019 geboren en is het eerste kindje van het bekende gezin.
Daniela Jehle zelf houdt niet erg van voetbal en is over het algemeen niet in de sport geïnteresseerd. Toch is ze erg trots op haar man Marc Andre Ter Stegen en zegt ze dat naast een geweldige keeper hij ook een fantastische vader is.

Gaat Daniela Jehle vaak naar de wedstrijd van haar man Marc Andre Ter
stegen?

Hoewel je zou denken dat Daniela Jehle bij iedere wedstrijd op de tribune zit is dit echter niet zo. Integendeel, Daniela Jehle heeft zelf een succesvolle carrière en heeft haar handen meer dan vol als kersverse mama van Ben. Ze probeert de wedstrijden bij te wonen wanneer ze kan, maar iedere keer naar de wedstrijd gaan zit er voor Daniela spijtig genoeg niet in – zij supportert dan thuis voor haar lieve man!

Meer weten over Daniela Jehle?

Nog geen genoeg gekregen van Daniela Jehle? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wil jij naast de vrouw van Marc-Andre ter Stegen ook de vriendin van Juventus ster Ronaldo ontdekken? Check dan snel de pagina van Georgina Rodriguez!