Daniela Machedo is de knappe vriendin van Joao Cancelo

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Zijn de kersverse ouders van een meisje.

Wat weten we nog meer over Daniela Machedo

Aan het einde van 2019 zijn Joao en zijn vriendin vader en moeder geworden van hun dochtertje. Het is de vraag of de modellencarrière van Daniela een vervolg krijgt of dat ze er misschien wel mee stopt. De twee hebben samen ook een hond, die is hier te zien. Het Portugese stel woont op dit moment samen in Manchester, daar speelt Joao voor City.

Joao Cancelo speler van Manchester City

Juventus heeft in de zomer van 2019 65 miljoen euro ontvangen van de Cityzens. De Portugees die doorgaans als rechtsback speelt kwam tot nu toe nog veel aan spelen toe. De concurrentie bij City is erg groot en hij zal hard moeten werken voor een basisplaats.

 

Joao heeft al bij veel andere clubs mogen spelen.

Dat de Portugees talent heeft is vele clubs niet ontgaan. Zo heeft hij al bij Benfica, Valencia en Inter mogen spelen voordat hij naar Juventus vertrok. De vriendin van Joao Cancelo reisde telkens met haar vriend mee.

 

Mis niks over Daniela Machedo

Als je niets wil missen over de vriendin van Joao Cancelo blijf dan deze pagina goed in de gaten houden. Deze wordt namelijk regelmatig geüpdate.

 

Benieuwd naar andere Portugese WAGS? Wat dacht je van Alicia Verrando de vriendin van Bernardo Silva of Marlene Alvarenga de vriendin van Nelson Semedo