Daniella Semaan de knappe vrouw van Cesc Fabregas

  • Nationaliteit: Libanees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Hebben samen drie kinderen

Daniella Semaan is een professioneel model

Daniella Semaan is de vrouw van Cesc Fabregas. De vrouw van Cesc Fabregas is van Libanese afkomst en is werkzaam als professioneel model. In 2018 gaven zij en Cesc Fabregas elkaar het ja-woord. Het stel heeft samen drie kinderen. Momenteel woont dit stel met hun gezin in Monaco. Hier staat Cesc Fabregas namelijk onder contract bij AS Monaco. Daniella is ontzettend populair op Instagram. Ze heeft maar liefst 2.8 miljoen volgers op haar pagina. Ze vindt het leuk om haar leven te delen met haar volgers. Zo komen er een hoop foto’s van haar gezin voorbij.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Cesc Fabregas de voetballer

Cesc Fabregas is een Spaanse middenvelder die in 2003 in de jeugdopleiding van Arsenal terecht kwam. In het seizoen 2003/2004 maakte Cesc zijn debuut voor het eerste elftal van de Gunners. Dit was het begin van een prachtige carrière. In Londen groeide Fabregas uit tot één van de beste middenvelders van de wereld en speelde hij bij Arsenal samen met grootheden zoals Henry, Bergkamp en Pires. Op 15 augustus 2011 werd bekend dat Fabregas een contract bij FC Barcelona had getekend.

Voor deze club was hij in zijn jeugd ook al uitgekomen. De Spaanse club betaalde een transfersom van 40 miljoen euro aan Arsenal. Tijdens zijn drie seizoenen bij Barcelona deed Fabregas het naar behoren, maar wist hij toch niet iedereen te overtuigen van zijn kwaliteiten. In juni van 2014 keerde Fabregas dan ook terug naar Londen. Ditmaal om bij Chelsea te gaan spelen. Hij tekende een contract voor 5 jaar bij The Blues. Zij betaalde 33 miljoen euro voor de Spanjaard aan Barcelona.

In zijn eerste seizoen bij Chelsea werd Fabregas meteen kampioen van Engeland. Na een aantal jaren werd toch duidelijk dat Fabregas niet meer de kwaliteiten had die hij voorheen tot zijn beschikking had. Hij mocht dan ook vertrekken uit Engeland en tekende een contract bij AS Monaco. Bij deze club staat hij op dit moment nog steeds onder contract.

Wil jij nou nog meer zien van Daniella Semaan? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!