Danielle Favatto is de beeldschone dochter van Romario

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Is de dochter van Romario

Heeft bijna 300.000 volgers op Instagram

Danielle Favatto is de dochter van de Braziliaanse voetballegende Romario. Deze Braziliaanse schoonheid kwam ter wereld op 12 augustus 1997 in Rio de Janeiro. Romario, de vader van Danielle Favatto staat bekend als een echte vrouwenverslinder. Danielle is dan ook niet het enige kind van Romario. In totaal heeft hij zes kinderen van verschillende vrouwen. Op Instagram is Danielle Favatto ontzettend populair, zo telt haar pagina bijna 300.000 volgers. Bekijk hier beneden snel de prachtige foto’s van Danielle!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Braziliaanse legende Romario

Romário de Souza Faria werd geboren in Rio de Janeiro op 29 januari 1966. Deze Braziliaan behoort tot de beste spitsen die ooit op de voetbalvelden hebben rondgelopen. Romario heeft een enorme lijst aan clubs achter zijn naam staan. Daartussen staat ook een Nederlandse club, namelijk PSV. Voor de Eindhovenaren speelde Romario de meeste wedstrijden uit zijn carrière. In totaal kwam hij in Nederland tot 109 wedstrijden en wist daarin maar liefst 98 keer te scoren!

Naast PSV speelde Romario onder meer voor: Barcelona, Valencia, Flamengo en Fluminense. Uiteraard was Romario ook actief voor het nationale elftal van Brazilië. Voor de Goddelijke Kanaries kwam Romario 75 keer in actie en wist daarin 55 keer het net te vinden. Samen met de andere Braziliaanse legende Pelé is Romario de enige speler die ooit de doelpunten grens van 1000 goals is gepasseerd. In 2010 stopte Romario definitief met voetballen. Tegenwoordig zit hij in de politiek.

Wil jij nou nog meer zien van Danielle Favatto? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek. Bekijk haar snel op de volgende pagina!