Daphne De Lange is de knappe vriendin van Daley Sinkgraven

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Heeft sinds 2015 een relatie met Daley Sinkgraven

Woont samen met Daley Sinkgraven in Leverkusen

Daphne De Lange is de vriendin van Daley Sinkgraven. Dit nog jonge Nederlandse stel heeft rond 2015 een relatie gekregen. In haar vrije tijd is de vriendin van Daley Sinkgraven veel in de gym te vinden. Ze werkt dan ook hard om haar prachtige lichaam te onderhouden. We weten helaas niet of Daphne nog studeert of aan het werk is. Wel weten we dat het stel graag samen op vakantie gaat. Zo gingen ze al samen naar Dubai, Mexico en zien we ook Griekenland voorbij komen. In de zomer van 2019 verhuisde het stel naar het Duitse Leverkusen. Hier speelt Daley voor Bayern Leverkusen. Het stel vertelde destijds opzoek te zijn naar een huis met een tuin. Dan kon de hond hier lekker in spelen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Ajacied Daley Sinkgraven

Daley Sinkgraven werd geboren in Assen op 4 juli 1995. Het is bij Daley Sinkgraven met de paplepel ingegoten. Hij is namelijk de zoon van oud voetballer Harm Sinkgraven. Zijn vader kwam o.a. uit voor FC Groningen, FC Zwolle en Cambuur Leeuwarden. Na zijn loopbaan als speler heeft hij ook nog diverse clubs getraind. Daley Sinkgraven kwam in 2008 in de jeugdopleiding van SC Heerenveen terecht. Op 18 januari 2014 maakte hij zijn debuut in het eerste van Heerenveen. In totaal kwam Daley Sinkgraven tot 38 wedstrijden voor de Friezen. Op 30 januari 2015 maakte Daley de mooie overstap naar Ajax, dit betaalde 7 miljoen euro aan SC Heerenveen. Op 5 februari maakte hij zijn debuut voor Ajax in de verloren wedstrijd tegen AZ Alkmaar.

Daley Sinkgraven kreeg in zijn begin periode redelijk wat commentaar op zijn spel van buitenaf. Zijn trainer Peter Bosz zag echter de potentie van hem. Helaas heeft Sinkgraven mede door het vele blessureleed zich nooit helemaal kunnen bewijzen bij Ajax. Na de komt van Nicolas Tagliafico was er weinig uitzicht op speeltijd voor hem bij Ajax. In juni van 2019 kreeg Daley Sinkgraven dan ook de kans om Ajax te verlaten. Deze kans werd hem geboden door zijn oud trainer Peter Bosz, deze was inmiddels trainer van het Duitse Bayern Leverkusen. Sinkgraven tekende een contract tot medio 2023 in Duitsland. Onder Peter Bosz lijkt hij de weg omhoog weer gevonden te hebben en staat hij regelmatig in de basis.

Wil jij nou nog meer zien van Daphne de Lange? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Charlotte Pirroni is de beeldschone vriendin van Florian Thauvin. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!