Wie is de vrouw van Badr Hari

Daphne Romani is de vrouw van Badr Hari. Daphne werd op haar 17e ontdekt als model en heeft inmiddels een zeer succesvolle modellencarrière achter de rug. In 2010 werd Daphne verkozen tot Miss Italia Olanda 2010. Na haar overwinning in Nederland nam Daphne deel aan de finale van de Miss Italia nel Mondo 2010 in Italië. Voor haar werk reisde ze de hele wereld over en kwam in alle grote modesteden ter wereld. Tegenwoordig is Daphne Romani werkzaam als voedingsspecialist en zorgt ze ervoor dat haar man Badr Hari in top shape aan een wedstrijd begint. Op haar Instagram pagina deelt Daphne graag lekkere gezonde recepten met haar volgers.

Het gezin van Badr Hari en Daphne Romani

In 2012 kregen Daphne Romani en Badr Hari een relatie. Kort daarna raakte Daphne zwanger van hun eerste dochter Amber May. Helaas liep hun relatie daarna op de klippen en kreeg Badr Hari een relatie met Estelle Cruijff. Echter liep ook deze relatie stuk en kwamen Daphne en Badr weer bij elkaar. In 2016 besloten de twee in het huwelijksbootje te stappen. Ze kregen nog twee dochters samen, Houda en Aïcha.

Meer informatie over de vrouw van Badr Hari

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Voedingsspecialist
  • Bijzonderheden: Heeft drie kinderen samen met Badr Hari

Ben jij benieuwd naar de leuke vrouw van Badr Hari? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Kickbokser Badr Hari

Iedere vechtsport liefhebber kent deze man natuurlijk wel. En zelfs mensen die geen liefhebber van de sport zijn zullen de naam Badr Hari wel kennen. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat Badr Hari enkele keren negatief in het nieuws is verschenen. Maar Badr Hari is natuurlijk een fantastische sportman. Die enorm veel heeft bereikt in het kickboksen.

De laatste jaren hoor je de naam Badr Hari vaak vallen in combinatie met Rico Verhoeven. Op 10-12-2016 namen Hari en Verhoeven het tegen elkaar op in Oberhausen voor de Glory: Collision. De media aandacht rondom dit gevecht was enorm. Helaas raakte Badr Hari geblesseerd tijdens dit gevecht en moest daardoor opgeven. In de jaren daarna kwam de vraag om een rematch steeds vaker terug. Uiteindelijk kwam deze wedstrijd er ook. Op 21-12-2019 namen de twee het opnieuw tegen elkaar op, ditmaal in Arnhem. Echter sloeg in de 3e ronde het noodlot opnieuw toe en raakte Badr Hari opnieuw geblesseerd, waarna hij moest opgeven. Uiteraard hoopt iedere vechtsport liefhebber dat er een derde gevecht gaat komen. Zowel Badr Hari als Rico Verhoeven lijken hier wel oren naar te hebben!

Wil jij nou nog meer zien van Daphne Romani? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Dilara Sanlik, de knappe vriendin van Max Verstappen. Bekijk haar snel op de volgende pagina!