Debbie Dhillon is de vriendin van Gino van Kessel

De vriendin van Gino van Kessel is Debbie Dhillon. De twee kennen elkaar al sinds hun 15e. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar twee jaar later sloeg de vonk alsnog over. Debbie Dhillon is model en schoonheidsspecialiste van beroep. In 2014 nam Debbie Dhillon deel aan Hollands Next Top Model. Dit deed ze zeer verdienstelijk, ze bereikte namelijk de finale en eindigde uiteindelijk als derde. Mede door haar deelname aan het programma kreeg ze meer klussen als model. Vanwege de voetbalcarrière van Gino van Kessel heeft het stel in verschillende landen gewoond. Zo woonden ze in Engeland, Polen, Slowakije en Tsjechië. Momenteel woont Debbie Dhillon met hun dochtertje in Nederland en verblijft Gino in Slowakije vanwege het voetbal.

Meer informatie over Debbie Dhillon

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en schoonheidsspecialiste
  • Bijzonderheden: Hebben samen een dochtertje

Gino van Kessel en zijn vriendin gaan graag naar Bali op vakantie. Debbie Dhillon zou het dan ook helemaal zien zitten als Gino daar zou gaan voetballen. Naast haar modellenwerk is Debbie ook een ondernemend type. Uit haar eigen ervaring wist ze dat het lastig was om 2e hands kinderkleding te vinden voor haar dochtertje. Dus besloot ze de Moeder Aan Moeder-markt op te zetten. Op deze markt kan iedereen 2e hands kinderkleding aanbieden en valt alles makkelijk onder één dak.

Benieuwd naar de prachtige vriendin van Gino van Kessel? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Voetballer Gino van Kessel

Gino van Kessel werd geboren in Alkmaar op 9 maart 1993. Van Kessel kwam in de jeugd onder andere uit voor Stormvogels Telstar, AZ en Ajax. Uiteindelijk maakte hij bij Almere City zijn debuut in het betaalde voetbal. In Nederland zou Gino van Kessel verder niet meer voor een andere club uitkomen. Na zijn vertrek uit Nederland begon hij aan een rondreis langs tal van clubs en verschillende landen. Zo speelde hij onder andere voor AC Arles-Avignon, Slavia Praag, Lechia Gdańsk, Oxford United, KSV Roeselare en FC Spartak Trnava.

Tegenwoordig speelt Gino van Kessel voor AS Trenčín in Slowakije. Bij deze club was hij al bekend aangezien hij hier van 2013 tot 2014 al eens onder contract stond. Sinds 2015 komt Gino van Kessel ook uit voor het nationale team van Curacao. Met dit team won hij in 2017 de Caribbean Cup.

Wil jij nou nog meer zien van Debbie Dhillon? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Naomi Pattiwael voetbalster van PSV en vriendin van Joël Piroe. Bekijk haar snel op de volgende pagina!