Deborah Panzokou is de knappe vriendin van Thomas Meunier

  • Nationaliteit: Congolees
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Zij en Thomas hebben samen twee kinderen

Deborah en Thomas zijn elkaars jeugdliefde

Deborah Panzokou is de vriendin van Thomas Meunier. Dit mooie koppel is momenteel woonachtig in de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Hier is Thomas actief bij Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Deborah en Thomas zijn al vele jaren bij elkaar. In 2015 beviel Deborah van hun eerste kindje, zoon Landrys. Een aantal jaar later, in 2018 kregen ze een dochtertje. Bekijk hier beneden snel de prachtige foto’s van deze beeldschone WAG!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Thomas Meunier

Thomas Meunier werd geboren in het Belgische Sainte-Ode op 12 september 1991. Deze Belg is staat momenteel onder contract in de Franse hoofdstad bij Paris Saint-Germain. Thomas kende zijn grote doorbraak bij Club Brugge. Voor deze club speelde hij maar liefst 150 wedstrijden. Zijn geweldige spel in de Belgische competitie trok de aandacht van Franse grootmacht Paris Saint-Germain. In 2016 nam Psg Thomas Meunier over van Club Brugge voor een bescheiden bedrag van 6 miljoen euro.

Belgisch international

Thomas maakte op 14 november 2013 zijn debuut in het Belgisch voetbalelftal. Op 13 november 2016 maakte hij zijn eerste goal voor België in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Op 14 juli 2018, tijdens de troostfinale op het WK 2018 in Rusland, maakte hij, in de wedstrijd tegen Engeland, zijn eerste doelpunt ooit op een WK. Meunier scoorde het eerste doelpunt. België won de wedstrijd met 2–0 nadat ook Eden Hazard scoorde.

Wil jij nou nog meer zien van Deborah Panzokou? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!