Informatie over de vriendin van Donyell Malen

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student en model
  • Bijzonderheden: Donyell en Delisha zijn al sinds hun jeugd samen

Wie is Delisha?

Heel veel is er niet bekend over Delisha. Op haar Instagram pagina is wel te zien dat ze erg van reizen en shoppen houdt. Het stel is bijvoorbeeld al samen naar Bali, Miami en Monaco geweest. Dat de twee samen erg gelukkig zijn samen is duidelijk te zien. Verder weten we dat Delisha naast model ook nog student is.

Let op, de tekst gaat verder onder de foto’s!

Donyell Malen speler van PSV

Donyell Malen werd in 2008 gescout voor Ajax en was toen pas toen pas 9 jaar oud. In 2016 heeft Donyell Malen de overstap gemaakt naar Engeland waar hij voor Arsenal ging voetballen. Helaas werd het niet helemaal een succes en kwam hij in 2017 al weer terug naar Nederland. Sinds 2018 speelt Donyell Malen in het eerste van PSV. Bij Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands elftal heeft hij zich inmiddels ook in de kijker gespeeld. In 2019 maakte hij tijdens zijn debuut tegen aartsrivaal Duitsland meteen een doelpunt!

Vriendin van Donyell Malen zwanger

Op 21 maart 2020 maakte Donyell Malen bekend dat hij en zijn vriendin een zoontje verwachten. Het gezin Malen gaat dus uitbreiden! Daarnaast was dit dezelfde dat ze vier jaar een relatie hadden. Donyell plaatst erbij dat hij ontzettend blij is ondanks de lastige tijd waarin we op dit moment leven. Hiermee doelt hij natuurlijk op alle problemen omtrent het corona virus. Op het nieuws dat hij vader wordt werd gereageerd door verschillende grote namen uit het voetbal. Zo feliciteerde o.a. Matthijs de Ligt en Justin Kluivert hem met zijn aankomend vaderschap. Hoe lang de vriendin van Donyell Malen al zwanger is dat weten we niet. Mochten hier nog updates over komen dat houden wij jullie hiervan op de hoogte!

Blijf up-to-date over Delisha

Houdt deze pagina goed in de gaten aangezien er regelmatig foto’s van Delisha worden toegevoegd en gewijzigd.

Wist je trouwens dat Sam Lammers teamgenoot is van Donyell Malen? Meer info en foto’s van de vriendin van Sam Lammers, Liselot Claassen vind je hier.