Demi de Boer de leuke vriendin van Ronnie Flex

Demi de Boer is de vriendin van Ronnie Flex. Naast dat ze de vriendin van de bekende rapper is, is ze natuurlijk ook de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer! Één van de passies van Demi de Boer is mode. Ze studeerde dan ook Arts Fashion Business in Engeland. Tegenwoordig studeert ze aan de Universiteit van Tilburg, hier doet ze haar master in Global Communication. Op deze manier kan ze uiteindelijk haar passie voor mode en ondernemen perfect met elkaar combineren. Demi de Boer is natuurlijk ook de zus van Beau de Boer, de vriendin van Calvin Stengs.

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 23-02-1996
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Studeert aan de Universiteit van Tilburg
  • Bijzonderheden: Is de dochter van Ronald de Boer

Sinds enkele maanden een stel met Ronnie Flex

Ronnie Flex en Demi de Boer zijn sinds enkele maanden een koppel. De geruchten gingen al een tijdje, maar op 23 februari plaatste Demi de Boer een foto van zichzelf en Ronnie Flex op haar Instagram pagina. Inmiddels is hun relatie absoluut geen geheim meer. Ronald de Boer liet zichzelf er zelfs al over uit in diverse talkshows. Het verklaarde ook Ronnie Flex een leuke jongen te vinden. Momenteel is dit stel één van de meest besproken koppels van ons land. Laten we hopen dat al deze media aandacht geen invloed op hun relatie zal hebben.

Ben jij benieuwd naar de knappe vriendin van Ronnie Flex? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De rapper Ronnie Flex

Wie kent hem nou niet? Ronnie Flex is momenteel één van de bekendste en populairste artiesten van ons land. Uiteraard is hij vooral populair onder jongeren. Maar ook het wat oudere publiek zal zijn nummer Drank en Drugs samen met Lil’ Kleine regelmatig voorbij hebben horen komen. Ronell Langston Plasschaert hoe Ronnie Flex eigenlijk heet werd geboren in Capelle aan den IJssel op 16 april 1992.

Toen Ronnie Flex naar de Popacademie ging kwam hij in contact met enkele bekende namen uit de Nederlandse muziekwereld. En vanaf toen ging het snel met de carrière van Ronnie. Hij won diverse awards en tekende bij het label van Top Notch. Hij werkte samen met veel verschillende soorten artiesten. Uiteraard veel met andere rappers, maar bijvoorbeeld ook met een band als BLØF. Inmiddels heeft Ronnie Flex diverse nummer 1 hits achter zijn naam staan en lijkt er nog geen einde aan zijn succes te komen.

Ronnie Flex zijn privé-leven

Op 19 december van 2018 werd Ronnie Flex vader van zijn dochtertje Nori. Hij kreeg Nori samen met zijn ex-vriendin die bekend staat onder de naam DJ Wef.

Zijn relatie met Famke Louise

Medio 2018 kreeg Ronnie een relatie met Famke Louise. Ze maakte hun relatie destijds bekend in hun gezamelijke nummer Alleen door jou. De relatie tussen Ronnie en Famke werd natuurlijk breed uitgemeten in de media. Het stel maakte hierna nog enkele nummers samen. In het voorjaar liep de relatie tussen de twee op de klippen. Ronnie kwam in november van 2019 met het nummer Heimwee dit nummer gaat over de breuk tussen Famke en zichzelf.

Wil jij nou nog meer zien van Demi de Boer? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Beau de Boer, het knappe zusje van Demi de Boer. Bekijk haar snel op de volgende pagina!