Demi Kruk is de super leuke vriendin van Ferdy Druijf

Demi Kruk heeft in haar korte carrière als fotograaf al behoorlijk wat bekende Nederlanders mogen fotograferen. Zo heeft ze bijvoorbeeld Dee de ex van Enzo Knol, Maan en Bizzey al als klant gehad. Het prachtige werk van Demi vind je op dit Instagram-account. Daarnaast heeft ze ook nog een eigen webshop waarop ze prachtige sieraden verkoopt. In haar vrije tijd gaat ze maar al te graag naar het voetbalstadion om haar vriend live in actie te zien. Benieuwd naar foto’s van Demi? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Ferdy Druijf

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Is fotograaf en heeft een eigen webshop met sieraden
  • Bijzonderheden: Heeft al aardig wat bekende mensen mogen fotograferen zoals Dee

De tekst gaat verder onder de foto’s

Ferdy Druijf is speler van AZ Alkmaar

De spits uit Uitgeest speelt al sinds zijn jeugd voor de club uit Alkmaar. In de zomer van 2019 is hij een half jaar verhuurd aan NEC Nijmegen. In de 18 wedstrijden die hij voor de club uit Nijmegen speelde wist hij 15 keer het doel te vinden. Reden genoeg voor de Alkmaarders om hem terug te halen. Hij heeft tot nu toe al een aantal officiële wedstrijden mogen spelen maar wist nog niet het net te vinden. Met zijn talent zal het echter niet lang duren voor hij het net gaat vinden.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Ferdy Druijf

Kan je geen genoeg krijgen van Demi Kruk? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.