2020 lijkt een jaar te worden waarin we een hoop gezinsuitbreidingen gaan zien in de voetbalwereld. Zowel in binnen als buitenland hebben er diverse stellen trots aangekondigd een kindje te verwachten. Helaas voor hen zal deze zwangerschap toch anders zijn vanwege de wereldwijde corona pandemie waarin wij ons op dit moment bevinden. Er zijn minder controles bij de verloskundige en wanneer je kindje is geboren kan niet iedereen zomaar op kraambezoek komen.

Deze WAGS verwachten in 2020 een baby. Uiteraard horen jullie van ons wanneer zij hun kindje hebben mogen verwelkomen!

Chloé Jay Lois

Chloé Jay Lois de vriendin van Steven Bergwijn is in verwachting

Steven Bergwijn en zijn vriendin Chloé Jay Lois verwachten in 2020 hun eerste kindje. Voor het stel is 2020 een jaar van een hoop veranderingen. In januari stapte Steven Bergwijn namelijk nog over van PSV naar Tottenham Hotspur en verhuisde daardoor van Brabant naar het grote Londen. En daar komt nu ook hun gezinsuitbreiding nog bij. Op 28 december 2019 maakte de vriendin van Steven Bergwijn namelijk bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Wij zullen jullie laten weten wanneer Chloé Jay Lois en Steven Bergwijn de trotse ouders van hun zoontje zijn geworden.

Op 10 april 2020 is de vriendin van Steven Bergwijn, Chloé Jay Lois bevallen van hun zoontje. Hun zoontje draagt de naam: Saint Stevie Isaï Bergwijn.

Alice Campello

Alice Campello de prachtige vrouw van Alvaro Morata is in verwachting

Van de Premier League gaan we naar de LaLiga. In Spanje is namelijk Alice Campello is verwachting, zij is de beeldschone vrouw van Alvaro Morata. Voor de spits van Atletico Madrid zal het niet zijn eerste kindje zijn. Het stel heeft namelijk al een tweeling. Zoals je op de foto kan zien, zijn de jongens ontzettend blij om een klein broertje of zusje te krijgen. Wanneer de vrouw van Alvaro Morata is uitgerekend is niet bekend, maar wij zullen jullie hier uiteraard van op de hoogte houden.

Delisha en Donyell Malen

Donyell Malen en zijn vriendin Delisha verwachten een zoontje

Net als oud ploeggenoot Steven Bergwijn verwacht Donyell Malen in 2020 vader te worden. Op 21 maart maakte Donyell Malen bekend dat zijn vriendin en hij in verwachting zijn van een zoontje. Op Instagram werd Donyell gefeliciteerd door o.a. Matthijs de Ligt en Justin Kluivert. Donyell Malen vermeld erbij dat hij ondanks deze vreemde tijd ontzettend blij en gelukkig is met samen met zijn vriendin Delisha.

Jaimy Kenswiel

Jaimy Kenswiel en Denzel Dumfries verwachten een zoontje

Bij PSV is Donyell Malen niet de enige speler die een zoontje verwacht. Ook zijn ploeggenoot Denzel Dumfries en zijn vriendin Jaimy Kenswiel zijn in verwachting van een zoontje. Op 1 maart maakte Jaimy Kenswiel de vriendin van Denzel Dumfries bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Het stel is al 5 jaar samen en kan niet wachten tot ze hun zoon in hun armen kunnen sluiten. Tips om zich voor te bereiden op het vaderschap kan Denzel Dumfries aan diverse ploeggenoten vragen. Bij PSV lopen namelijk een hoop jongens rond die al kinderen hebben.

Deze WAGS verwachten in 2020 een baby. Hieronder een lijstje van hun Instagram accounts.

De Instagram-accounts

Delisha Malen
Alice Campello
Chloé Jay Lois
Jaimy Kenswiel