Diana Vigh is de Hongaarse vrouw van Peter Gulacsi

Het Hongaarse stel is in 2016 met elkaar getrouwd en hebben een zoontje. Naar eigen zeggen is Diana een echter dierenliefhebster. Op haar Instagram-account is te zien dat ze twee honden hebben. De Hongaarse is weddingplanner van beroep. Ze heeft daarnaast een eigen website. Deze vind je hier. Ze heeft op Instagram meer dan 11.000 volgers. Benieuwd naar haar foto’s? Scroll dan verder naar beneden.

Extra informatie over de vrouw van Peter Gulacsi

  • Nationaliteit: Hongaars
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Weddingplanner
  • Bijzonderheden: Diana en Peter zijn in 2016 met elkaar getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Péter Gulácsi keeper van RB Leipzig

In 2015 heeft de Hongaarse keeper de transfer gemaakt van het Oostenrijkse RB Salzburg naar het Duitse RB Leipzig. Hier ging een bedrag van 3 miljoen euro mee gemoed. Péter heeft daarnaast bij heel wat andere clubs onder contract gestaan. Liverpool, Hull City, Tranmere Rovers en MTK Budapest zijn daar een voorbeeld van. Bij zijn huidige werkgever heeft hij al meer dan 130 wedstrijden mogen keepen. Hij is in zijn tijd bij RB Salzburg twee keer het landskampioen van Oostenrijk geworden ook won hij eenmaal de beker. Voor zijn vaderland Hongarije kwam hij al meer dan 30 keer tot spelen.

 

De vrouw van Peter Gulacsi op Social Media

Net als veel andere WAGS maakt ook Diana Vigh gebruik van Instagram. Check haar Instagram-account als je benieuwd bent naar meer foto’s.

 

Natuurlijk vind je op deze site nog veel meer WAGS van RB Leipzig. Klik hier voor een overzicht met WAGS van RB Leipzig.