Wat weten we van Dilara Sanlik

Sinds 2019 zijn de Duitse Dilara en Max Verstappen bij elkaar. Zo nu en dan verschijnt het Instagram-account van Max een foto van haar. Haar eigen Instagram-account heeft ze helaas op privé staan dit omdat ze waarschijnlijk uit de spotlights wil blijven. De Duitse studeert op dit moment in Londen en reist veel tussen München, Londen en Monaco. Het stel woont nog niet samen en of dat snel gaat gebeuren is nog maar de vraag. Benieuwd naar de foto’s van Dilara Sanlik? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Max Verstappen

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student en model
  • Bijzonderheden: Studeert in Londen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Max Verstappen

2015
Max maakte zijn Formule 1 debuut in 2015 bij het team Torro Rosso. Zijn eerste race reed hij in Australië op het Albert Park Circuit in Melbourne. Hij verbrak meteen een record namelijk dat van jongste coureur ooit, hij was namelijk pas 17 jaar en 166 dagen oud. Helaas viel hij zijn eerste race uit door problemen met de motor. Zijn tweede race was echter meteen al een succes, tijdens de GP van Maleisië wist hij punten te pakken voor zijn team.

2016
In 2016 maakte hij zijn debuut in het team van Red Bull Racing. Hij nam ten koste van Daniil Kvjat het stoeltje over. Zijn eerste race voor Red Bull Racing was op het circuit van Barcelona. Hij begon de zondag op de vierde startpositie en wist de race uiteindelijk te winnen. Daarmee verbrak hij wederom een record namelijk van de jongste winnende coureur. Max was op de dag dat hij in Spanje won 18 jaar en 228 dagen oud.

Nog meer foto’s van de vriendin van Max Verstappen

Zoals al eerder gezegd heeft Dilara haar eigen Instagram-account op privé staan. Gelukkig post Max zo nu en dan een foto van haar. Bekijk zijn Instagram-account voor meer foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.