Voetbal verslaggeefster Diletta Leotta

Wij Nederlanders hebben al niet te klagen met onze voetbal verslaggeefster Helene Hendriks. Maar op de Italianen moeten we toch wel een beetje jaloers zijn. In Italië wordt het live verslag tijdens voetbal wedstrijden namelijk gedaan door Diletta Leotta. Deze vrouw zorgt er in Italië waarschijnlijk voor dat elke man in het weekend aan de buis gekluisterd zit, ook al is hij niet eens voetbalfan. Normaal gesproken heeft elke voetbalfan een hekel aan de 15 minuten pauze tussen beide helften. Maar wanneer Diletta Leotta op je scherm verschijnt zullen de meeste mannen waarschijnlijk hopen dat ze de gehele tweede helft in beeld blijft en kan het voetbal ze weinig meer interesseren.

Meer informatie over Diletta Leotta

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Voetbal verslaggeefster
  • Bijzonderheden: Heeft 6.5 miljoen volgers op Instagram

Diletta Leotta is enorm populair in Italië

Diletta Leotta begon in de Serie B als verslaggeefster van voetbal wedstrijden. Maar waarschijnlijk hadden de mensen van de Italiaanse tv ook wel door dat de kijkcijfers alleen maar konden stijgen als ze haar de Serie A wedstrijden zouden laten verslaan. Tegenwoordig is Diletta dan ook enorm populair in Italië, niet alleen op tv maar ook op social media. De Instagram pagina van Diletta telt maar liefst 6.5 miljoen volgers. En dit is niet voor niets, haar pagina staat namelijk bomvol met schitterende foto’s.

Wacht niet langer en bekijk de prachtige foto’s van Diletta hier beneden! En mocht je nog meer foto’s van haar willen zien? Check dan zeker even haar Instagram pagina!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Elise van der Horst de beroemde vriendin Hedwiges Maduro. Bekijk haar snel op de volgende pagina!

Of wat dacht je van de verslaggeefster van de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. We hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Anouk Hoogendijk!