Dinma Fortune is de vrouw van Wilfred Ndidi

Heel veel is er niet bekend over Dinma Fortune. We weten dat ze net als haar man ook uit Nigeria komt. Ze is model van beroep maar deed dat voornamelijk in haar thuisland Nigeria. Nu ze met haar man in Engeland woont werkt ze minder omdat de afstanden nou eenmaal te groot zijn. Zelf heeft ze een Instagram-account echter is deze afgeschermd. De foto’s hieronder zijn van het Instagram-account van haar man.

Meer informatie over de vrouw van Wilfred Ndidi

  • Nationaliteit: Nigeriaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is getrouwd met haar jeugdvriend Wilfred.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wilfred Ndidi speler van Leicester City

De Belgische club KRC Genk ontving in de winter van 2017 17,6 miljoen euro voor de middenvelder. Hij speelde 61 wedstrijden voor de Belgische club. Voor de club uit Leicester kwam de Nigeriaan al meer dan 100 keer in actie. Hij wist ook al meer dan vijf keer de scoren voor de club. Sinds 2015 is hij ook international van Nigeria. Hij speelde al meer dan 35 keer voor zijn vaderland. Daar wist hij echter nog niet het net te vinden.

 

Blijf up-to-date over Dinma Fortune

Houdt deze pagina goed in de gaten als je meer informatie en foto’s van de vrouw van Wilfred Ndidi zien. Deze pagina wordt namelijk regelmatig geupdate. Ook op het Instagram-account van Wilfred Ndidi worden regelmatig foto’s van Dinma gepost.

 

Benieuwd naar meer WAGS? Wat dacht je van de vriendin van Vinicius Junior, Maria Julia Mazali.