Dorien Rose is de ex-vriendin van Ibrahim Afellay

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Actrice
  • Bijzonderheden: In de periode van Affelay bij Barcelona werd Dorien vergeleken met het personage Lara Croft (Angelina Jolie)

Wat is er nog meer bekend over Dorien Rose

De ex-vriendin van Ibrahim Afellay, Dorien Rose heeft als kind in Hong Kong gewoond doordat haar ouders daar werkzaam waren. Op haar vierde kwam ze in het theater terecht waar ze van jong af aan leerde acteren. Ze heeft veel van de wereld gezien door haar internationale modellencarrière én heeft in meer dan zestig tijdschriften gestaan.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Bladen, Films en TV programma’s

De ex-vriendin van Ibrahim Afellay is in 2005 uitgeroepen tot eerste Nederlandse Playmate van het jaar 2004. Dorien Rose heeft in verschillende Nederlandse en buitenlandse films mogen spelen. Echter heeft ze ook mee gedaan aan reality programma’s zoals Shopping Queen VIPS en Temptation Island VIPS.

 

Dorien Rose en Ibrahim Afellay uit elkaar

Waarom en wanneer precies de twee uit elkaar zijn gegaan is niet bekend. Of Ibrahim een nieuwe vriendin heeft is ook niet bekend. Wel is bekend dat Dorien Rose zich in 2018 heeft verloofd

 

Ibrahim Afellay terug waar het allemaal begon

Na vele avonturen in verschillende landen is Afellay terug bij PSV. In 2011 verruilde hij laatstgenoemde club voor FC Barcelona. In de vier jaar tijd bij de Catalanen kwam hij, mede door blessureleed weinig aan spelen toe. Afellay heeft ook nog voor het Duitse Schalke 04 en het Griekse Olympiakos gespeeld. Van 2015 tot 2019 heeft Afellay nog in Engeland bij Stoke City gespeeld. In juni 2019 is hij teruggekomen bij PSV. Hij zal mede zijn gehaald om zijn jonge teamgenoten veel te leren.

 

Kan je geen genoeg krijgen van alle WAGS? Wat dacht je van de vriendin van Denzel Dumfries, Jaimy Kenswiel