Dorothee Poulain de knappe vrouw van Benoît Poulain

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Bokser
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Benoît Poulain

Dorothee is professioneel bokser van beroep

Dorothee Poulain is de vrouw van Benoît Poulain. Dit Franse stel was voorheen woonachtig in het Turkse Kayseri. Hier speelde Benoît Poulain tot voor kort voor Kayserispor. Sinds januari 2020 zit hij zonder club, dus wie weet zijn ze teruggekeerd naar Frankrijk. Dorothee en haar man Benoît Poulain hebben twee kinderen samen. Niet alleen Benoît is bikkelhard maar zijn vrouw Dorothee Poulain kan er ook wat van. Ze is namelijk professioneel bokser. Ze won al enkele gevechten in haar gewichtsklasse. Naast goed kunnen boksen heeft Dorothee nog een kwaliteit, dat is namelijk voor de camera staan. Dorothee is namelijk ook nog eens wonderschoon en dit laat ze maar al te graag zien op haar Instagram pagina. Bekijk daarom haar foto’s hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Frans verdediger Benoît Poulain

Benoît Poulain werd geboren op 27 mei 1987 in het Franse Montpellier. Deze centrale verdediger speelde in de jeugd van Nîmes Olympique. Voor deze club maakte hij in het seizoen 2008/2009 zijn debuut in het betaalde voetbal. Met deze club speelde hij acht jaar op het 2e niveau van Frankrijk. In 2014 vertrok Poulain naar België en tekende een contract bij KV Kortrijk. Bij Kortrijk vormde hij het centrale duo met zijn landgenoot Maxime Chanot. In januari 2016 maakte Poulain de binnenlandse transfer naar Club Brugge. Met Club Brugge werd Poulain tweemaal kampioen van België en won hij tweemaal de Belgische Supercup! Vanwege zijn goede spelinzicht kreeg hij de bijnaam: Le professeur.

In juli van 2019 was Poulain transfervrij en besloot naar Turkije te vertrekken. Naar Kayseri om precies te zijn en tekende een contract bij de grootste club uit de stad, Kayserispor! Voor de Turkse club heeft Poulain totaal 14 wedstrijden gespeeld. In januari van 2020 liep hij uit zijn contract en deze werd niet verlengd. Op dit moment is Benoît Poulain dan ook club loos.

Wil jij nou nog meer zien van Dorothee Poulain? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!