Dragana Tadic is de vrouw van Dusan “We need to pak schaal” Tadic

  • Nationaliteit: Servisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Dragana en Dusan zijn in 2013 met elkaar getrouwd

Dragana Tadic vrouw van Dusan Tadic

Dragana, de vrouw van Dusan Tadic komt ook uit Servië

Net als Dusan Tadic komt Dragana uit Servië. De twee hebben elkaar leren kennen door gemeenschappelijke vrienden. Dat de twee erg gelukkig zijn samen is wel duidelijk ze trouwde namelijk in 2013 met elkaar en hebben inmiddels samen drie kinderen. Toen Tadic zich in de kijker speelde bij FC Groningen en zijn transfer maakte naar de Eredivisie club verhuisde de vrouw van Dusan Tadic met hem mee naar Nederland.

 

Een avontuur in Engeland

Nadat Dusan FC Groningen had verruilt voor FC Twente en het daar erg goed deed kwam er belangstelling uit Engeland. De club Southampton twijfelde niet en betaalde in 2014 14 miljoen voor de Servische buitenspeler. Natuurlijk reisde Dragana weer met Dusan Tacic mee.

Dusan Tadic speler van Ajax

Nadat Dragana en Dusan vier jaar in Engeland gewoond te hebben zijn ze inmiddels weer terug verhuist naar Nederland. In de zomer van 2018 verruilde Dusan Tadic Southampton voor Ajax voor een bedrag van 11,4 miljoen. Voorlopig zullen Dusan Tadic en zijn vrouw Dragana nog wel even een Nederland blijven. Tadic heeft namelijk een langdurig contract getekend bij de Amsterdammers. Wanneer hij stopt met voetballen zal hij de opleiding tot voetbaltrainer starten en bij Ajax als jeugdtrainer aan de slag gaan.

 

Meer updates over Dragana

Dragana heeft helaas geen Instagram en Facebook maar als we meer info en foto’s van haar vinden zullen deze snel geupdate worden!

 

Wist je dat Dusan Tadic met Servië samen speelt met Real Madrid speler Luka Jovic? Alles over de vrouw van Luka Jovic, Andjela Manitasevic vind je hier