We weten natuurlijk allemaal dat het EK 2020 van aankomende zomer niet doorgaat en is verschoven naar de zomer van 2021. Deze maatregelen zijn genomen samen met vele andere maatregelen om de gezondheid van de bevolking te beschermen. Alle competities liggen stil en het is nog maar de vraag wanneer de competities afgespeeld gaan worden en of dat überhaupt nog gaat gebeuren. Dit alles is natuurlijk maar een bijzaak in deze wereldwijde corona pandemie.

EK’s en WK’s zijn echter wel altijd een mooie gelegenheid om alle WAGS van alle landen bij elkaar te zien en eens onder de loep te nemen. Dit moeten dus helaas een jaartje uitstellen. Maar niet getreurd volgend jaar krijgen we het EK 2021 en de Olympische spelen 2021! Dus jullie kunnen een hoop content van ons verwachten in aanloop naar deze evenementen. Maar als pleister op de wond hebben we het EK 2020 Nederlands WAG elftal. Met dit elftal zou Oranje mogelijk aan de aftrap zijn verschenen tijdens het EK 2020.

Doelman

(Jeroen Zoet) Rosanne Grasman de knappe vriendin van Jeroen Zoet

De keepers positie in het Nederlands elftal was de laatste jaren voor Jasper Cillessen. Echter maakte hij de laatste maanden een mindere indruk, ook vanwege enkele vervelende blessures. Dit had echter misschien wel gevolgen voor zijn plek onder de lat bij Oranje. Vandaar de keuze voor Jeroen Zoet, en daarmee voor zijn prachtige vriendin Rosanne Grasman!

Jeroen Zoet en zijn vriendin Rosanne Grasman zijn al enkele jaren bij elkaar. Het stel kreeg op 14 juni 2019 een dochtertje, Ches Evi. Bekijk snel alle foto’s van Rosanne Grasman op haar profielpagina!

Verdediging

(Virgil van Dijk) Rike Nooitgedagt is de beeldschone vrouw van Virgil van Dijk

Waarschijnlijk is dit de speler die als eerst op het wedstrijdformulier wordt gezet door Ronald Koeman. Hij is dan ook niet voor niets de aanvoerder van het Nederlands elftal en tevens beste verdediger ter wereld!

Over de vrouw van Virgil van Dijk is eigenlijk heel weinig bekend. Rike Nooitgedagt blijft graag buiten alle media aandacht. Zo is het koppel zelfs in het geheim met elkaar getrouwd. Virgil van Dijk en Rike Nooitgedagt hebben samen een dochtertje. Ben jij benieuwd naar deze mysterieuze WAG? Bekijk dan snel al haar foto’s!

Verdediging

(Matthijs de Ligt) Annekee Molenaar is de knappe vriendin van Matthijs de Ligt

Samen met Virgil van Dijk vormt Matthijs de Ligt het centrum van de verdediging. Deze twee klasbakken zijn een ware plaag voor elke aanvaller van de tegenstander. Matthijs de Ligt heeft natuurlijk de transfer naar Juventus gemaakt en na een aanpassingsperiode begon het steeds beter de draaien voor de Nederlander. Met Matthijs de Ligt kan het Nederlands elftal nog jaren vooruit en daar zijn we maar wat blij mee!

De ontzettend leuke vriendin van Matthijs de Ligt is natuurlijk Annekee Molenaar! Deze jonge dame timmert hard aan de weg om tot de top van de modellenwereld te komen. Ook Annekee Molenaar is opgegroeid met voetbal, ze is namelijk de dochter van oud Ajacied Keje Molenaar.

Verdediging

(Daley Blind) Candy-Rae Fleur is de beeldschone vrouw van Daley Blind

Over de linksback positie in het Nederland elftal is altijd de nodige discussie. Voor de opbouw van het spel is Daley Blind zeer geschikt, echter mist hij de echte snelheid om de vleugelaanvallers van de tegenstander bij te kunnen houden. Echter lijkt Ronald Koeman vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Daley Blind en kiest hij niet voor een snellere linksback zoals Patrick van Aanholt.

De vrouw van Daley Blind is natuurlijk Candy-Rae Fleur! Deze dame is toch wel één van de bekendste WAGS van het Nederlands elftal. Daley Blind en Candy-Rae Fleur zijn al vele jaren bij elkaar en gaven elkaar uiteindelijk op 16 juni 2019 het jawoord. Op 1 oktober van datzelfde jaar werden zij ouders van hun zoontje.

Verdediging

(Denzel Dumfries) Jaimy Kenswiel is de knappe vriendin van Denzel Dumfries

De rechtsback positie bij het Nederlands elftal is de laatste jaren een zorgenkindje gebleken. De tijden dat daar een echte sloper stond zoals Khalid Boulahrouz zijn helaas voorbij. Maar Denzel Dumfries is nog jong en kan absoluut nog stappen maken in zijn ontwikkeling. En anders is er ook nog de optie om Hans Hateboer op deze positie te zetten.

Jaimy Kenswiel is de vriendin van Denzel Dumfries. Deze WAG is erg ondernemend en is haar eigen kledingmerk opgestart. Het kledingmerk richt zich vooral op sportkleding. Ook privé gaat het goed in huize Dumfries. Het koppel maakte namelijk begin 2020 bekend een kindje te verwachten! De vriendin van Denzel Dumfries, Jaimy Kenswiel is in verwachting van een jongetje.

Middenveld

(Georginio Wijnaldum) Mirella Pereira mooie vrouw van Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum is eigenlijk altijd een zekerheid op het middenveld van het Nederlands elftal. De speler van Liverpool is ontzettend belangrijk voor het team en had een groot aandeel in de kwalificatie voor het aankomende EK!

Mirella Pereira is de vrouw van Georginio Wijnaldum. Net als de vrouw van Virgil van Dijk blijft Mirella Pereira het liefst buiten de media. Wel weten we dat zij en Georginio Wijnaldum samen een zoontje hebben. Daarnaast heeft Georginio Wijnaldum twee kinderen uit een vorige relatie.

Middenveld

(Frenkie de Jong) Mikky Kiemeney de prachtige vriendin van Frenkie de Jong

Samen met Georginio Wijnaldum vormt Frenkie de Jong de vaste kern op het middenveld van het Nederlands elftal. Frenkie de Jong maakte afgelopen zomer de overstap naar het grote FC Barcelona. Bij de Catalanen stond hij meteen in de basis. Ook bij het Nederlands elftal is Frenkie de Jong van grote waarde en is hij een belangrijke schakel in het team.

Mikky Kiemeney is de vriendin van Frenkie de Jong. Dit is op dit moment misschien wel dé bekendste WAG van het Nederlands elftal. Sinds kort woont het stel samen in de prachtige stad Barcelona. Mikky Kiemeney heeft net als Frenkie op hoog niveau een sport beoefend. Ze speelde namelijk sinds jonge leeftijd op top niveau hockey. Daar is ze inmiddels mee gestopt en nu richt de vriendin van Frenkie de Jong zich volledig op haar eigen kledingmerk!

Middenveld

(Donny van de Beek) Estelle Bergkamp is de knappe vriendin van Donny van de Beek

De derde plek op het middenveld van het Nederlands elftal is één die nog redelijk open ligt. Marten de Roon heeft regelmatig op deze positie gespeeld, maar wij kiezen toch voor Donny van de Beek.

De vriendin van Donny van de Beek is Estelle Bergkamp. De naam Bergkamp is natuurlijk een wereldberoemde is de voetbalwereld. Estelle is dan ook de dochter van niemand minder dan legende Dennis Bergkamp. Dat Donny van de Beek en Estelle Bergkamp elkaar zijn tegengekomen is dan ook niet vreemd. Dennis Bergkamp werkte in die tijd nog bij Ajax, de club waar Donny van de Beek onder contract staat.

Aanval

(Wout Weghorst) Nikki van Esch is de knappe vriendin van Wout Weghorst

Met het wegvallen van Memphis Depay en Donyell Malen had het Nederlands elftal natuurlijk een groot probleem in de voorhoede. De keus in de punt van de aanval had kunnen vallen op Wout Weghorst. Deze hardwerkende spits doet het erg goed bij zijn club VfL Wolfsburg. En zijn concurrent op deze positie (Luuk de Jong) kwam de laatste tijd minder aan spelen toe bij zijn club Sevilla. Vandaar de keuze voor Wout Weghorst.

Nikki van Esch is de vriendin van Wout Weghorst. Het stel woont sinds een aantal jaar in het Duitse Wolfsburg, waar Wout Weghorst actief is voor de gelijknamige voetbalclub. Wout Weghorst en zijn vriendin zijn al sinds hun tienerjaren bij elkaar en hebben al een dochtertje. In de lente van 2020 verwacht het stel voor de tweede keer ouders te worden.

Aanval

(Quincy Promes) Jamie is de mooie vriendin van Quincy Promes

Sinds dit seizoen is Quincy Promes weer actief op de Nederlandse velden. Bij Ajax moest hij in het begin even wennen, maar eenmaal op stoom was hij niet meer te stoppen. Samen met Hakim Ziyech was hij verantwoordelijk voor vele goals. Bij het Nederlands elftal heeft Quincy Promes meer moeite zich te onderscheiden. Maar desalniettemin gaat er erg veel dreiging van hem uit op de flanken.

Jamie is de leuke vriendin van Quincy Promes. Er is helaas weinig tot niets bekend over deze WAG. Ze laat zich zelden in het openbaar zien samen met haar vriend Quincy Promes. Maar Jamie heeft waarschijnlijk ook haar handen vol aan hun drie kinderen. Wie weet gaan we wat meer zien van Jamie tijden het EK 2021!

Aanval

(Calvin Stengs) Beau de Boer is de prachtige vriendin van Calvin Stengs

Voorheen was de rechtervleugel positie standaard aan Arjen Robben toebedeeld. Maar sinds zijn pensioen moet het Nederlands elftal op zoek naar een waardige vervanger voor hem. Één van de kandidaten is Calvin Stengs. Deze jonge vleugelaanvaller komt uit voor AZ en heeft een fantastische actie in huis. Het is te hopen dat Calvin Stengs zich goed door blijft ontwikkelen en zijn niveau van een constanter niveau kan laten zijn. Mocht dit lukken dan heeft het Nederlands elftal een fantastische vleugelaanvaller voor de komende jaren.

Beau de Boer is de beeldschone vriendin van Calvin Stengs. En net als de vriendin van Donny van de Beek heeft Beau de Boer een zeer bekende vader in de voetbalwereld. De vader van de vriendin van Calvin Stengs is namelijk niemand minder dan Frank de Boer. De man van de geweldige pass op Dennis Bergkamp tijdens het WK van 1998! Beau de Boer is zelf ook zeer sportief en studeert aan de Johan Cruyff Academy.

Wij hopen dat jullie dit een leuke opstelling van het EK 2020 Nederlands WAG elftal vinden. Er zijn natuurlijk een hele hoop andere mogelijkheden. Wat betreft mooie voetbalvrouwen of spelersvrouwen heeft Nederland absoluut niets te klagen. Voor het EK 2021 van volgend jaar zullen wij natuurlijk weer een nieuwe opstelling uitbrengen. Dan van het EK 2021 Nederlands WAG elftal!

Hieronder hebben wij alle Instagram accounts op een rijtje gezet van het EK 2020 Nederlands WAG elftal.

De Instagram-accounts van het EK 2020 Nederlands WAG elftal

Rosanne Grasman
Rike Nooitgedagt
Annekee Molenaar
Candy-Rae Fleur
Jaimy Kenswiel
Mirella Pereira
Mikky Kiemeney
Estelle Bergkamp
Nikki van Esch
Jaimie Promes
Beau de Boer