Elena Galera Moron de vrouw van Sergio Busquets

Wij stellen graag aan je voor: Elena Galera Moron. De prachtige vrouw van FC Barcelona icoon Sergio Busquets. Volgens de geruchten leerde de twéé elkaar kennen in 2013. Elena komt uit dezelfde regio als Sergio Busquets. Ze is geboren in Sant Quirze del Valles een dorpje vlakbij Barcelona. Samen hebben ze een zoon genaamd: Enzo Busquets, diezelfde naam heeft Elena op haar arm laten tatoeëren.

Meer informatie over de vrouw van Sergio Busquets

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Verpleegster tot 2011
  • Bijzonderheden: Elena Galera Moron is de vrouw van Sergio Busquets, speler van Barcelona. Ze leerde Sergio Busquets in 2013 kennen, en is afkomstig uit dezelfde regio

Ben jij benieuwd naar de leuke vrouw van Sergio Busquets? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Elena en Sergio hebben elkaar leren kennen in 2013

Elena heeft verpleegkunde gestudeerd en tot 2011 verschillende functies bekleed binnen het ziekenhuis. Wat ze op het moment doet is niet helemaal duidelijk. Wanneer we op haar Instagram kijken zien we vooral veel mooie vakantie foto’s! Sergio bevestigd zijn liefde voor Elena maar wat graag. Zo maakte hij in 2013 tijdens een wedstrijd bij Real Sociedad een E met zijn handen. Helaas voor Elena komt het niet heel veel voor dat haar liefje een goal maakt. Elena ligt goed in de groep bij de WAGS van de Barcelona spelers. Zo zien ze elkaar natuurlijk regelmatig in de stadion tijdens de wedstrijden van hun mannen.

Hoe de toekomst van Sergio eruit ziet dat durven wij niet te zeggen. Met de komst van Frenkie de Jong zit hij toch wat meer op de bank dan hij zelf zou willen. Overigens zullen niet clubs bereid zijn om zijn afkoopsom van 175 miljoen euro te betalen.

Nog geen genoeg gekregen van Elena? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wil jij naast de vrouw van Sergio Busquets ook de vriendin van Juventus ster Ronaldo ontdekken? Check dan snel de pagina van Georgina Rodriguez!