Elena Gomez is de prachtige vrouw van Javi Garcia

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Studeerde aan de International School of Fashion and Styling

Elena en Javi hebben twee kinderen samen

Elena Gomez is de vrouw van Javi Garcia. Deze Spaanse schoonheid en Javi Garcia kwamen elkaar tegen januari van 2009 tegen. In die tijd speelde Javi Garcia nog in het maagdelijke wit van Real Madrid. Kort daarop vertrok het stel naar Portugal, dit vanwege de carrière van Javi Garcia. Elena Gomez, de vrouw van Javi Garcia is werkzaam als professioneel fotomodel. Ze stond al op de covers van diverse bekende tijdschriften. Zo stond ze in december 2009 op de cover van de FHM. Het stel bezegelde hun liefde door elkaar op 7 juni 2015 het ja-woord te geven. Elena en Javi hebben samen twee dochters, Amalia en Camila. De vrouw van Javi Garcia is erg actief op Instagram en verwend haar volgers met prachtige foto’s van zichzelf. Bekijk deze snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Spaans middenvelder Javi Garcia

Javi Garcia is een Spaanse voetballer die werd geboren in Murcia op 8 februari 1987. Deze Spanjaard begon in 2001 in de jeugdopleiding van het grote Real Madrid. Javi Garcia speelde eerst zijn wedstrijden in Real Madrid B, waarna hij doorschoof naar het eerst elftal. Echter bleef het op dat moment maar bij drie wedstrijden voor het eerste elftal van Real Madrid. Javi Garcia maakte namelijk de overstap naar CA Osasuna. Hij keerde echter na één seizoen alweer terug naar Real Madrid. Maar ook ditmaal werd het geen groot succes en bleef het bij een handjevol wedstrijden. Daarna speelde Javi Garcia achtereenvolgens voor: SL Benfica, Manchester City, FK Zenit en zijn huidige club Real Betis.

Wil jij nou nog meer zien van Elena Gomez? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Imane Feger is de prachtige vrouw van Isaac Cuenca. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!