Wie is de vrouw van Sergio Sánchez Ortega

  • Nationaliteit: Spaans
  • Geboortedatum: 25-03-1985
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Werd verkozen tot Miss Spain 2006

Wat weten we over Elisabeth Reyes

Elisabeth Reyes is de vrouw van Sergio Sánchez Ortega. Dit Spaanse model heeft al meerdere voetballers aan de haak geslagen. In 2007 had Elisabeth Reyes een relatie met Real Madrid verdediger Sergio Ramos. Daarna stapte ze over naar oud Sevilla verdediger Alexis Ruano. Uiteindelijk ging Elisabeth er vandoor met de beste vriend van Alexis Ruano. In 2006 werd Elisabeth bekroond tot Miss Spain 2006. Ook stond ze op de cover van diverse Spaanse bladen. Naast haar modellenwerk is ze ook werkzaam voor de Spaanse televisie. In 2014 stapte Elisabeth Reyes en Sergio Sánchez Ortega in het huwelijksbootje. Het stel heeft samen een dochtertje gekregen.

Ben jij benieuwd naar de vrouw van Sergio Sánchez Ortega? Bekijk dan hier beneden snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Spaanse voetballer Sergio Sánchez Ortega

Sergio Sánchez Ortega is een Spaanse voetballer die werd geboren op 03-04-1986. Sergio komt uit de jeugdopleidng van RCD Espanyol. Voor deze club maakte hij op 24 april 2005 zijn debuut in het betaalde voetbal. In juli van 2009 vertrok Sergio bij Espanyol en tekende een contract bij Sevilla. Met Sevilla won hij in het seizoen 2009/2010 de Copa del Rey. Op 1 januari 2010 kreeg Sergio te horen dat hij hartproblemen had. Dit zorgde ervoor dat hij ruim een jaar uit de running was. Op 18 januari 2011 keerde hij terug op het veld.

Na zijn vertrek bij Sevilla speelde Sergio nog voor Málaga CF, Panathinaikos, Roebin Kazan en RCD Espanyol. Tegenwoordig speelt hij op het tweede niveau van Spanje, bij Albacete Balompié.

Wil jij nou nog meer zien van Elisabeth Reyes? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Nine Storms de prachtige vriendin van wielrenner Dylan Groenewegen. Bekijk haar snel op de volgende pagina!