Elise van der Horst de knappe vriendin van Hedwiges Maduro

De vriendin van Hedwiges Maduro is Elise van der Horst. Elise van der Horst is beter bekend onder haar artiestennaam EliZe. De zangeres maakte vroeger deel uit van Kinderen voor Kinderen. Één van de bekendste liedjes van het kinderkoor werd gezongen door Elize, we hebben het dan natuurlijk over Het Tietenlied! In 2004 beleefde ze haar grote doorbraak met haar single Shake. Later volgde nog de hits Automatic en I’m No Latino. Later ging Elize zich meer op televisie werk richten. In 2007 was haar eerste presentatie klus die van de Kids Top 20. Een jaar later presenteerde ze de eerste editie van So You Think You Can Dance op RTL 5. Elize heeft later nog een aantal nummers uitgebracht maar deze werden geen hits in Nederland. Wel scoorde ze in Bulgarije een nr 1 hit met het nummer Lovestick.

Meer informatie over Elise van der Horst

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangeres en tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Zong het beroemde Tietenlied van Kinderen voor Kinderen

EliZe en Hedwiges Maduro

In november van 2018 werd bekend dat Elize een koppel vormde met oud-voetballer Hedwiges Maduro! Maduro gaf in de pers aan zichzelf als bofkont te zien met een vriendin als Elize. De twee kenden elkaar al meerdere jaren maar de vonk was nooit eerder overgeslagen. Dat Hedwiges Maduro een bofkont is klopt zeker. Want Elise van der Horst behoort toch wel tot de mooiste vrouw van Nederland.

Ben jij benieuwd naar de prachtige vriendin van Hedwiges Maduro? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud-voetballer Hedwiges Maduro

Hedwiges Maduro werd geboren op 13 februari 1985 in Almere. Maduro speelde in de jeugd voor Ajax en stroomde in 2004 door naar het eerste elftal van de Amsterdammers. In zijn tijd bij Ajax moest Maduro altijd vechten voor een basisplaats en was niet elke trainer onder de indruk van zijn kwaliteiten. In januari van 2008 maakte hij een transfer naar Valencia. Tijdens zijn begin periode bij Valencia was Ronald Koeman trainer bij de club. Hierdoor stond Maduro vaak in de basis, aangezien Koeman Maduro zelf had aangetrokken. Echter na het ontslag van Koeman werd het voor Maduro steeds moeilijker om een vaste basisplaats te bemachtigen. Uiteindelijk werd zijn contract niet verlengd en kon Maduro transfervrij naar Sevilla vertrekken.

Tijdens zijn eerste seizoen in Sevilla kwam Maduro tot 26 wedstrijden. Op 29 juli 2012 kwam naar buiten dat Maduro een hartafwijking had, deze bleek gelukkig niet levensbedreigend te zijn. In het daaropvolgende seizoen kreeg Maduro geen rugnummer toegewezen waardoor hij geen officiële wedstrijden voor de club mocht spelen.
Uiteindelijk vertrok Maduro na twee seizoenen bij Sevilla. Hierna kwam hij nog uit voor PAOK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia. Uiteindelijk stopte hij in augustus 2018 als voetballer. Tegenwoordig is hij te zien bij FOX Sports als analist bij wedstrijden.

Wil jij nou nog meer zien van Elise van der Horst? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Bianca Gascoigne, de knappe stiefdochter van Paul Gascoigne. Bekijk haar snel op de volgende pagina!