Ellie Jahn is de knappe vrouw van Nathan

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: DJ
  • Bijzonderheden: Studeert voor dierenarts

Ellie Jahn is een bekende DJ

Ellie Jahn is de knappe vrouw van Nathan Allan de Souza. De vrouw van Nathan is een professioneel DJ en ze doet dit niet onverdienstelijk. In 2018 stond ze in de top 1000 van alle DJ’s ter wereld. In haar geboorteland stond ze zelfs op de 71e plaats. Naast haar DJ carrière is Ellie Jahn enorm druk met haar studie om dierenarts te worden. Hiervan zie je ook enkele leuke foto’s op haar Instagram. Dat Ellie een passie voor dieren heeft dat is logisch. In haar vrije tijd gaat ze dan ook graag vissen samen met haar man Nathan. Ben jij benieuwd geworden naar de vrouw van Nathan Allan de Souza? Bekijk hier beneden dan snel al haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Vitesse speler Nathan

Nathan Allan de Souza alias Nathan is een Braziliaanse voetballer die werd geboren op 13 maart 1996. Nathan begon in zijn geboorteland bij Atlético Paranaense. Op 1 juli 2015 nam het grote Chelsea de Braziliaan over. En zoals de Engelse club zo vaak doet met jonge talenten werd Nathan meteen verhuurd aan een andere club. Deze andere club was Vitesse, dat een samenwerkingsverband met Chelsea had. Nathan speelde in totaal twee seizoenen in de Eredivisie en kwam daarin tot 51 wedstrijden en 7 doelpunten. Na deze twee seizoenen keerde Nathan terug naar Chelsea. Echter had hij geen uitzicht op speeltijd en werd wederom verhuurd. Ditmaal ging hij in de Franse competitie aan de slag bij Amiens SC. Daarna werd Nathan nog verhuurd aan Belenenses en aan zijn huidige club Atlético Mineiro. Helaas voor Nathan, maar waarschijnlijk zal hij nooit zijn debuut maken voor Chelsea en uiteindelijk verkocht worden.

Wil jij nou nog meer zien van Ellie Jahn? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Thais Valentim de mooie vrouw van Braziliaans voetballer Allan. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!