Emma Heesters is de vriendin van Wesley Hoedt

De vriendin van Wesley Hoedt is zangeres Emma Heesters. Het stel maakte begin mei 2020 bekend een koppel te vormen. Emma deed dit door op haar Instagram een foto van zichzelf en Wesley Hoedt te plaatsen met de tekst: Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet. Een dag later bracht ook Wesley Hoedt het nieuws naar buiten en plaatste een foto van hen samen met de tekst: Sometimes you just know. Wesley Hoedt heeft uit zijn vorige relatie met Melanie Hania twee dochters.

Wie is de vriendin van Wesley Hoedt?

Emma Heesters werd geboren in ‘s-Gravenpolder op 8 januari 1996. Al op jonge leeftijd was Emma met zingen bezig. Zo deed ze in 2004 mee met Kinderen voor kinderen. Emma besloot op een gegeven moment om covers van bekende liedjes op haar eigen Youtube kanaal te plaatsen. Dit bleek een gouden zet te zijn geweest. Haar videos werden namelijk miljoenen keren bekeken en dit zorgde voor enige naamsbekendheid. Haar echte doorbraak bij het grote publiek kwam toen Emma deelnam aan het tv-programma De Beste Zangers. Inmiddels is Emma Heesters één van de populairste zangeressen van ons land en werkte ze onder andere al samen met Rolf Sanchez, Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin. Mede door al deze successen telt haar Youtube kanaal inmiddels 2,6 miljoen abonnees.

Verhuizen naar Engeland

In augustus 2020 moest Emma Heesters een moeilijke beslissing maken. Namelijk of zij haar grote liefde naar Engeland zou volgen. Wesley Hoedt moest zich namelijk weer melden bij zijn club Southampton FC. Hier keerde hij naartoe terug na te zijn uitgeleend aan het Belgische Royal Antwerp FC. Emma heeft uiteindelijk besloten om voorlopig in Nederland te blijven wonen. Zij hecht veel waarde aan haar eigen carrière en zegt het belangrijk te vinden dat een vrouw ook geld verdient in een relatie. Emma Heesters en Wesley Hoedt zullen het voorlopig dus wat meer zonder elkaar moeten doen.

Liedjes van Emma Heesters

Pa Olvidarte
Kwam in 2019 uit en behaalde de 2e plaats in de top 40. Ze zong dit nummer samen met Rolf Sanchez.

Loop niet weg
Kwam in 2020 uit en kwam uiteindelijk op de 4e plaats in de top 40. Voor dit nummer werkte ze samen met Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin.

Waar ga je heen
Kwam uit in 2020 en is haar laatste single. Het reikte tot de 12 plaats in de top 40.

Wie is Emma Heesters?

  • Naam: Emma Heesters
  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 08-01-1996
  • Geboorteplaats: ‘s-Gravenpolder
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Nam deel aan het tv-programma De Beste Zangers

Ben jij benieuwd naar de vriendin van Wesley Hoedt? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Emma Heesters in de media

www.ad.nl (Emma Heesters wil nu ook solo Nederland veroveren: ‘Songfestival lijkt me leuk’)
www.parool.nl (Zangeres Emma Heesters: ‘Mijn fans komen vooral uit India’)
www.rtlboulevard.nl (Emma Heesters gaat vriend Wesley Hoedt niet achterna)

Meer weten over Emma Heesters?

Wil jij nou nog meer zien van Emma Heesters? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Bekijk nog meer WAGS!

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende pagina!