Enza De Cristofaro is de prachtige vrouw van Danilo D’Ambrosio

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Enza De Cristofaro en Danilo D’Ambrosio zijn in 2016 in het huwelijksbootje gestapt

Enza en Danilo trouwden in 2016

Enza De Cristofaro is de vrouw van Danilo D’Ambrosio. Dit gelukkige Italiaanse stel is woonachtig in Milaan. Danilo speelt hier voor grootmacht Inter. Enza en Danilo bekroonde hun liefde in 2016 door elkaar het jawoord te geven. Samen hebben ze twee kinderen. Enza De Cristofaro de vrouw van Danilo D’Ambrosio blijft graag uit de media. Ze geeft dan ook zelden een interview.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Inter verdediger Danilo D’Ambrosio

Danilo D’Ambrosio werd geboren in Napels op 9 september 1988. Deze Italiaan komt meestal uit op de rechtsback positie. In 2005 speelde Danilo in de jeugd van Fiorentina. Hij heeft echter nooit zijn debuut voor het eerste team van deze club gemaakt. In 2008 maakte Danilo namelijk zijn debuut bij het eerste team van Potenza, een kleinere Italiaanse voetbalclub. Met een tussenstop bij Juve Stabia belandde Danilo in 2010 bij Torino. Bij deze club was hij goed op zijn plek.

Hij kwam in de vier jaar tijd die hij daar onder contract stond dan ook tot meer dan 120 wedstrijden voor de club. In 2014 toonde het grote Inter namelijk interesse in de rechtsback. Deze mooie stap kon hij niet aan zich voorbij laten gaan. Hij tekende in januari 2014 zijn contract bij Inter. Bij deze transfer was een bedrag van 1.75 miljoen euro gemoeid. Inmiddels heeft Danilo al ruim 150 wedstrijden voor Inter gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Enza De Cristofaro? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl en ontdek nieuwe WAGS

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!