Erika Choperena de vrouw van Antoine Griezmann

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Studeerde onderwijskunde
  • Bijzonderheden: Erika Choperena is de vriendin van Antoine Griezmann. Ze hebben sinds 2011 een relatie en werden in 2016 voor het eerst ouders van hun dochtertje.

Erika Choperena en Antoine Griezmann gaven elkaar in 2017 het jawoord

Erika Choperena en Antoine Griezmann hebben elkaar ontmoet in San Sebastian. Antoine had Frankrijk al jaren eerder verlaten en speelde op dat moment bij Real Sociedad. Het stel kreeg in 2011 een relatie, waarna ze in 2016 hun eerste kindje mochten krijgen. Deze geluk bekroonde ze een jaar later door elkaar het jawoord te geven.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Antoine Griezmann de voetballer!

Antoine Griezmann, wie kent hem nou niet. Hij behoort toch wel tot één van de beste aanvallers op dit moment. Deze op 21 maart geboren Fransman kan zowel in de spits als op de flank uit de voeten. In 2014 pikte het grote Atletico Madrid hem op bij Real Sociedad. Bij Atletico groeide hij uit tot de wereldspits die hij op dit moment is. De man met vaak vreemde kapsels was bij Atletico toch wel één van de lichtpuntjes in het spel van de club uit de Spaanse hoofdstad.

In juli 2019 verruilde Griezmann Atletico voor het nog grotere FC Barcelona. Bij deze transfer was een bedrag van 120.000.000 miljoen euro gemoeid. In het begin moest Griezmann erg wennen aan zijn nieuwe team. Ook verschenen er in de media verhalen over zijn relatie met bepaalde teamgenoten. Inmiddels komt hij steeds beter op gang bij Barcelona. Dus wij gaan er vanuit nog veel doelpunten van Griezmann in het Barcelona shirt te zien.

Wil jij nou nog meer zien van Alex? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Zoek je nog naar een andere leuke WAG? Ga dan zeker eens op de PAGINA van de teamgenoot van Antoine Griezmann kijken.